Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sol - znalazłam w jednym jedynym sklepie. Te wózki sa cholernie drogie, jakaś włoska firma je robi, maja atesty itp. Nawet jak na tutejszą sytuację zarobkową to one najtańsze nie są! Ten który Ci sie podoba kosztuje w zł około 3500 zł!mama - 12 już niedługowspółczuje metalicznego posmaku - ja na szczęście teraz takiego nie miałam i nie mam
mery-beth - będę wdzięczna
Spadam męża poprzytulać bo się stęskniłam![]()

Szoook! Jakby mi się wczesniej cena wyświetliła, to bym go tu nawet nie wstawiała!
Kurczę, szkoda, ze one takie fajne są... 
Jak baba w ciąży! :-):-):-) Ślę nową porcję &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a kciuki cały czas ściskam!!! :-)
bób-o matko-podziel sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiem,ze boisz sie cieszyc-przechodzilam przez to samo!!ale bedzie si-musi!!kiedy masz wizyte??
przyjemnych wakacji-bedziesz jechala przez Szczecinek to pozdrów

jak Polduś kochany???
Mary, a ja cudowałam z wózkiem w pierwszej ciąży, wydaliśmy prawie 2 tys zł a po pół roku nam ukradli.
Teraz mamy dostać od kolegi mojego F i wszystko mi jedno jaki on będzie.

Ale fakt, że ceny przeokropne!
Aż mi gały wyszły na te 7000 koron (3500 zł około)! 

hahahaa no piekniewcinam kanapki z zoltym serem i dzemem![]()
Milego wypoczynku!!!!jedziemy do Ustki, a nie byłam tam wcześniej i nie wiem przez co się jedzie. My do tej pory jeździliśmy w stronę Helu.
.