Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
powodzenia raz jeszczedobra- zebrałam się. musiałam przepakować torebkę na taką, żeby szło przez ramię przełożyć, bo jak ja na rowerze pojadę? wszystko mam mokre!!! bluzka niecałkiem wyschła, a spodnie w pasie.
jeszcze chwila i ruszę- muszę się psychicznie przygotować do jazdy na rowerze. zastanawiam się czy jakiś sweterek wziąć, bo chłodno jest, a ja mam krótki rękawek. marynarki na rower na pewno nie wezmę bo się zabiję po drodze.
ale mam stresa!!!!
masz racje coś cisza tu nastałaJa popijam sobie kawę inkę z mlekiem muszę się znów przyzwyczaić do tego...
No i nuda...grrr
mama jeśli to nie ciąża to ja nie wiem ,ale nie ma innego wyjścia i groszek musiał się tam rozwalić ze swoimi gratami łóżko telewizor he he he
Co tu tak cicho?
hej kobitkocześć dziewczyny,
wpadłam znów na chwilkę, nie mam weny do pisania...
Próbuję wszystko uporządkować w pracy przed urlopem. Karol już lepiej się czuje, ząbki mamy dolne i czekamy na górę 9chodzi mi o trójki ) Będzie łącznie 16 sztuk. Jejku jeszcze piątki, a to będzie wtedy bolało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratuluję zafasolkowania. Trzymajcie się dziewczyny.
Bunia &&&&&&&&&& za pracę. A po łapkach dostaniesz za brajk wiary. Cykl się jeszcze nie skończył.
Doczytałam, że agnieszka.kk przekłada staranka, oj Aga może jeszcze ci się odmieni. W każdym razie twoja decyzja a z nami zostajesz nie ma innej opcji.
teraz znow czuje glod i wcinam czekolade

.trzymam kciuki,żeby wszytsko ułożyło się po Waszej mysli
:-)
:-)

- moze mi zderzak naprawisz bo szukam fachowca porzadnego a nie takiego od siedmiu boleści ;-)