• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dobra- zebrałam się. musiałam przepakować torebkę na taką, żeby szło przez ramię przełożyć, bo jak ja na rowerze pojadę? wszystko mam mokre!!! bluzka niecałkiem wyschła, a spodnie w pasie.

jeszcze chwila i ruszę- muszę się psychicznie przygotować do jazdy na rowerze. zastanawiam się czy jakiś sweterek wziąć, bo chłodno jest, a ja mam krótki rękawek. marynarki na rower na pewno nie wezmę bo się zabiję po drodze.

ale mam stresa!!!!
powodzenia raz jeszcze :) nie bierz swetra bo i tak będzie Ci gorąco :)

monia ale kusisz tymi drożdżówkami :)

Ja popijam sobie kawę inkę z mlekiem muszę się znów przyzwyczaić do tego...
No i nuda...grrr
mama jeśli to nie ciąża to ja nie wiem ,ale nie ma innego wyjścia i groszek musiał się tam rozwalić ze swoimi gratami łóżko telewizor he he he

Co tu tak cicho?

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny,

wpadłam znów na chwilkę, nie mam weny do pisania...
Próbuję wszystko uporządkować w pracy przed urlopem. Karol już lepiej się czuje, ząbki mamy dolne i czekamy na górę 9chodzi mi o trójki ) Będzie łącznie 16 sztuk. Jejku jeszcze piątki, a to będzie wtedy bolało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gratuluję zafasolkowania. Trzymajcie się dziewczyny.

Bunia &&&&&&&&&& za pracę. A po łapkach dostaniesz za brajk wiary. Cykl się jeszcze nie skończył.

Doczytałam, że agnieszka.kk przekłada staranka, oj Aga może jeszcze ci się odmieni. W każdym razie twoja decyzja a z nami zostajesz nie ma innej opcji.

zdrzemnelam sie ;)
zaraz sie zabieram za gotowanie... juz 14-ta :)

milego dnia dziewczyny i do pozniej :)

Ja popijam sobie kawę inkę z mlekiem muszę się znów przyzwyczaić do tego...
No i nuda...grrr
mama jeśli to nie ciąża to ja nie wiem ,ale nie ma innego wyjścia i groszek musiał się tam rozwalić ze swoimi gratami łóżko telewizor he he he

Co tu tak cicho?
masz racje coś cisza tu nastała :)

cześć dziewczyny,

wpadłam znów na chwilkę, nie mam weny do pisania...
Próbuję wszystko uporządkować w pracy przed urlopem. Karol już lepiej się czuje, ząbki mamy dolne i czekamy na górę 9chodzi mi o trójki ) Będzie łącznie 16 sztuk. Jejku jeszcze piątki, a to będzie wtedy bolało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gratuluję zafasolkowania. Trzymajcie się dziewczyny.

Bunia &&&&&&&&&& za pracę. A po łapkach dostaniesz za brajk wiary. Cykl się jeszcze nie skończył.

Doczytałam, że agnieszka.kk przekłada staranka, oj Aga może jeszcze ci się odmieni. W każdym razie twoja decyzja a z nami zostajesz nie ma innej opcji.
hej kobitko :) troche sie ostatnio mijałysmy co ???

no i jestem- zaraz chyba żygnę ze zmęczenia. maskaakraaaaaaaaaaaaa, jaka droga!!! nie dość że dziury jak ja pierdziu to jeszcze cały czas pod górkę tam miałam. zanim weszłam na rozmowę to siadłam na ławce i próbowałam oddychać, bo się zmęczyłam jak cholercia. a u mnie problem z zatokami, to tylko buzią moge oddychać- maskakrycznie!!! z nosa kapało, oddechu nie szło złapać. za to droga do domu ekspresowa- z górkiiiiiiiii cały czas. chociaż tyle dobrego.

rozmowa taka sobie- facet zadowolony moim wykształceniem i wogóle chyba zrobiłam dobre wrażenie. pytał o takie sprawy, że nia miałam pojęcia o czym on do mnie mówi, ale mu powiedziałam "może i jest to dla mnie kosmos w tej chwili, ale wystarczy mi jedno popołudnie na internecie i będe fachowcem" a on do mnie "no tak, ale praktyki Pani z tym nie miała" a jaa mu na to " no nie, ale jak poznam teorię to praktyka się sama zrobi". no i chyba mu się spodobało.

jeśli przejdę dalej to w ciągu 2 dni się do mnie odezwą. zobaczymy jak mocno trzymałyście kciuki

kurcze- za niecałą godzinkę przyjedzie małż, a ja jeszcze ziemniaków nie obrałam. oj, muszę się za to złapać, bo po obiedzie musi jeszcze auto poskładać (to akurat walka z kołami, więc jego działka- na mojej głowie jest silnik). no a potem jedziemy do przyjaciół, bo trzeba im auto naprawiać, bo nie dostali przeglądu, a my im autko zawsze robimy (oczywiście ja silnik i blacha, ewentualnie układ kierowniczy, a G z drugim G bawią się podwoziem i kołami, no i elektryką). więc dzień się zapowiada pracowity. muszę wziąć ze sobą rękawice, bo jak znowu sobie ubabrze ręce jak ostatnio to będzie porażka- jak mi zadzwonią że mam przyjechać na kolejną rozmowę, to z takimi rękami pojadę?

jestem-ja nie pospalam dzis za duzo-tak czulam ze Domi nie zasnie bo wstal przed 8...ale chociaz 20 min pospalam i troche polezalam...dobre i to:dry:teraz znow czuje glod i wcinam czekolade:tak:
dzieci wlasnie poszly na ogrod.

ZAPMARTA- cześć kochana-dobrze,ze juz macie kolejne zabki-zawsze to do przodu:tak:

maggy-tez pospalas-mnie okropnie ciagnie dol brzucha-do teg stopnia ,ze nie moge lezec na wznak-tylko na bokach:sorry2:

BUNIA- no to trzymamy &&&&&&&&&&&&&&& zeby za 2 dni zadzwonili-zmeczylas soie bidulko-wspolczuje,teraz odpocznij i szykuj obiadek:))

Ostatnia edycja:
hej ponownie!zabrałam Was do kuchni,gotuję obiad dla 4 chłopa:szok::szok::szok:

aga,bunia jakiej byście decyzji nie podjęły,to z pewnością jest ona słuszna:tak:.trzymam kciuki,żeby wszytsko ułożyło się po Waszej mysli:tak::-)
bunia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za prackę:tak::-)
marcepanek jeszcze raz GRATULACJE:tak:
zamparta hej!może z 5 nie będzie tak źle,mojej Ali nic nie bolały:tak:
mama,monia biedne dzieciątka...

czy któraś może mi pomóc z wynikami prolaktyny?????
na czczo 368,2 U/ml (jest jakiś dziwny znaczek przed U,którego nie mogę znaleźć na klawiaturze)
po obciążeniu 4388 U/ml

Ostatnia edycja:
reklama
to fajnie że Wisienka już w domciu - mam nadzieje ze powolutku dochodzi do siebie na tyle na ile to możliwe :-(

mama no to ja nic juz nie powiem tylko mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

bunia ty to jesteś artystka :-D:-D:-D- moze mi zderzak naprawisz bo szukam fachowca porzadnego a nie takiego od siedmiu boleści ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry