Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystkie mocno zacisnietedziewczyny!!!!!!!!!!!!!!
znalazłam oferę fajnej pracy!! zbieram się i jadę z CV i od razu będzie jakaś rozmowa, bo już tam dzwoniłam. praca niedaleko- w sąsiedniej wsi.
TRZYMAJCIE KCIUKASY!!!!!! MOOOOOOCNOOOOOOOOOO!!!!!!!!
trzymam kciuki bardzo mocno powodzenia Buniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!
znalazłam oferę fajnej pracy!! zbieram się i jadę z CV i od razu będzie jakaś rozmowa, bo już tam dzwoniłam. praca niedaleko- w sąsiedniej wsi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobrze że to niedaleko, bo muszę pojechać na rowerze- auto stoi jeszcze rozbabrane w garażu. cholewcia- spodnie mam mokre jeszcze, bo wczoraj wyprane. trudno- mokre w pasie, to wyschną na tyłku.
muszę jeszcze sprawdzić gdzie to dokładnie jest i ruszam, bo tylko dziś podania przyjmują. a nóż widelec mi się wkońcu coś uda
dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobrze że to niedaleko, bo muszę pojechać na rowerze- auto stoi jeszcze rozbabrane w garażu. cholewcia- spodnie mam mokre jeszcze, bo wczoraj wyprane. trudno- mokre w pasie, to wyschną na tyłku.
muszę jeszcze sprawdzić gdzie to dokładnie jest i ruszam, bo tylko dziś podania przyjmują. a nóż widelec mi się wkońcu coś uda