• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BUNIA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisnieye!powodzenia

SORBUS- Wisieńka jest juz w domku:tak:

MAGGY- to zamowilas te 2 co ja mialam:tak:
EWELINA- dziekuje-obiadek pycha

reklama
dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!

znalazłam oferę fajnej pracy!! zbieram się i jadę z CV i od razu będzie jakaś rozmowa, bo już tam dzwoniłam. praca niedaleko- w sąsiedniej wsi.

TRZYMAJCIE KCIUKASY!!!!!! MOOOOOOCNOOOOOOOOOO!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystkie mocno zacisniete :D mysl pozytywnie i zycze powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!! daj znac koniecznie jak juz wrocisz do domu :D

mama- no to ok :) zobaczymy jak te kremy beda dzialac na mnie ;)

Witam Kochane
Bardzo sie cieszę, że Wisienka juz w domciu - jestem z Tobą kochana i tulam z całego serducha!!!!!!
Właśnie wyjęłam z piekarnika drożdżówki z jagodami - częstuję do kawki.....

BUNIOLKU - &&&&&&&&&&&&&&&&&&& ZACISNIETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Futrzakowa gratulacje

dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!

znalazłam oferę fajnej pracy!! zbieram się i jadę z CV i od razu będzie jakaś rozmowa, bo już tam dzwoniłam. praca niedaleko- w sąsiedniej wsi.

dobrze że to niedaleko, bo muszę pojechać na rowerze- auto stoi jeszcze rozbabrane w garażu. cholewcia- spodnie mam mokre jeszcze, bo wczoraj wyprane. trudno- mokre w pasie, to wyschną na tyłku.

muszę jeszcze sprawdzić gdzie to dokładnie jest i ruszam, bo tylko dziś podania przyjmują. a nóż widelec mi się wkońcu coś uda
trzymam kciuki bardzo mocno powodzenia Buniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!

dobrze że to niedaleko, bo muszę pojechać na rowerze- auto stoi jeszcze rozbabrane w garażu. cholewcia- spodnie mam mokre jeszcze, bo wczoraj wyprane. trudno- mokre w pasie, to wyschną na tyłku.

muszę jeszcze sprawdzić gdzie to dokładnie jest i ruszam, bo tylko dziś podania przyjmują. a nóż widelec mi się wkońcu coś uda

Buniaku
kciuki zaciśnięte!!!

dobra- zebrałam się. musiałam przepakować torebkę na taką, żeby szło przez ramię przełożyć, bo jak ja na rowerze pojadę? wszystko mam mokre!!! bluzka niecałkiem wyschła, a spodnie w pasie.

jeszcze chwila i ruszę- muszę się psychicznie przygotować do jazdy na rowerze. zastanawiam się czy jakiś sweterek wziąć, bo chłodno jest, a ja mam krótki rękawek. marynarki na rower na pewno nie wezmę bo się zabiję po drodze.

ale mam stresa!!!!

MONISIA- witam Cie -ja wlece na drozdzowki,ale jak wstane...znowu czuje zmeczenie...dzieci juz polozylam,poczekam az zasna i sie klade,oczy mam jak grosiki i glowa mnie boli:sorry2:u mnie nadal wieje i pogoda do bani...pewni to przez to:dry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry