• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja również za was trzymam kciuki. Swego czasu dużo przebywałam na tym forum i wiem, ze nie ma to jak wsparcie innych dziewczyn :) Od razu czuje się raźniej.

LILITH życzę owocych staranek.

bunia ja uwielbiam agrest :tak:
mama dzięki
Teraz już mogę wam dziewczyny dziękować bo jestem bardziej pewna.

Dzwoniłam do Gina mam teraz brać tą luteinę dowciapną i zadwa tygodnie wizytą kontrolna :-)

Biedna ta nasza wisieńka :-(

Ostatnia edycja:
nasza WISIEŃKA wlasnie wraca do domku...

Tak szybko? chociaz.. moze to i lepiej.. ja tez wyszlam na nastepny dzien, ale na wlasne zadanie.. 2 tyg w domu musialam lezec... ech.. mam nadzieje, ze jak nabierze choc troche sil to wejdzie do nas.. na pewno dostanie ogromne wsparcie od kazdej dziewczyny tu na forum... a mysle, ze w takich momentach to jest najwazniejsze...

Ewelinka- fasolke po bretonsku tez bym zjadla.. moj tata jest mistrzem w gotowaniu fasolki i bigosu.. mmm... chyba poprosze o taka fasolke na swoj przyjazd :D

Mama- kremy ponizej:

MUSTELA Podwójnie działający przeciw rozstępom (1103919265) - Aukcje internetowe Allegro
MUSTELA Specjalny krem do pielęgnacji biustu (1103908556) - Aukcje internetowe Allegro

MAGGY, możesz poczytac o tym tutaj....może sie przyda... Kosmetyki, które szkodzą w ciąży - Onet.pl Zdrowie

no i super! bo wlasnie polecaja ta mustele :) elegancko :D dzieki Ewelinka.. teraz poczytam o reszcie kosmetykow.. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewelinka- fasolke po bretonsku tez bym zjadla.. moj tata jest mistrzem w gotowaniu fasolki i bigosu.. mmm... chyba poprosze o taka fasolke na swoj przyjazd :D

U Nas ten przywilej spada na P, niby ja gotuję jak on, ale mnie nie wychodzi taka pyszna, chyba używa dodatków specjalnych ;-):-D

Przeczytałam nutella hahahahahhahahahahahahah...mniam...zjadłabym...:dry:

dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!

znalazłam oferę fajnej pracy!! zbieram się i jadę z CV i od razu będzie jakaś rozmowa, bo już tam dzwoniłam. praca niedaleko- w sąsiedniej wsi.

TRZYMAJCIE KCIUKASY!!!!!! MOOOOOOCNOOOOOOOOOO!!!!!!!!

dobrze że to niedaleko, bo muszę pojechać na rowerze- auto stoi jeszcze rozbabrane w garażu. cholewcia- spodnie mam mokre jeszcze, bo wczoraj wyprane. trudno- mokre w pasie, to wyschną na tyłku.

muszę jeszcze sprawdzić gdzie to dokładnie jest i ruszam, bo tylko dziś podania przyjmują. a nóż widelec mi się wkońcu coś uda

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry