^margolcia^
Fanka BB :)
melduję że wszystko ok.
mama gdzieś mi się rzuciło w oczy pytanie o Pana Kota- ma kumpla na wsi i trenuje go całymi dniami, jest małym chuliganem, ale i tak kochanym, je za 3 koty, więc się śmieją że z torbami puści właścicieli
Mocno trzymam kciuki za sobotnie testowanie, ja po przeczytaniu mnóstwa opinii dołączam do dobrych testów quick vue, z tego co piszą kobiety to jest szybki i wiarygodny,nie wiem jaką ma czułość, ale podają że 6 dni po zapłodnieniu można testować.
maggy faktycznie dobra jest mustella, nawet dla dzieci kremy są super-to oczywiście nie moja opinia, ale sprawdzone po rodzinie. Chyba w aptekach można kupić. Jak się czujesz ciężarówkom?
Wszystkim mówię dzień dobry i miłego popołudnia już życzę!!
mama gdzieś mi się rzuciło w oczy pytanie o Pana Kota- ma kumpla na wsi i trenuje go całymi dniami, jest małym chuliganem, ale i tak kochanym, je za 3 koty, więc się śmieją że z torbami puści właścicieli
Mocno trzymam kciuki za sobotnie testowanie, ja po przeczytaniu mnóstwa opinii dołączam do dobrych testów quick vue, z tego co piszą kobiety to jest szybki i wiarygodny,nie wiem jaką ma czułość, ale podają że 6 dni po zapłodnieniu można testować.maggy faktycznie dobra jest mustella, nawet dla dzieci kremy są super-to oczywiście nie moja opinia, ale sprawdzone po rodzinie. Chyba w aptekach można kupić. Jak się czujesz ciężarówkom?
Wszystkim mówię dzień dobry i miłego popołudnia już życzę!!
ale muszę się zacząć dowiadywać pomalutku i szykować się do wielkich przygotowań...
;-)
Ale jak już wspomniałam, po około pół roku starań, jeśli nic się nie wydarzy, przywitam się z lekarzem i zapytam o wspomagacze... I przy okazji badania.