• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy nawet najlepszy krem nie zdziała cudów jeśli kobieta w ciąży za dużo przytyje ,ale ja np mam balsam palmersa cocoa butter i jest dobry.
no ja wlasnie licze na to, ze podalam sie do ojca rodziny.. czyli bede raczej chuda.. zreszta, moja mama wazy 58kg wiec tez nie jest zle... ale znowu czytalam, ze wszystko zalezy od genow.. jesli masz miec rozstepy i tak je miec bedziesz ;) hehe ale jestem optymistka wiec wole zabezpieczac niz leczyc ;) na pewno te kremy nie zaszkodza.. poza tym juz za pozno- kupilam w aptece na Allegro.. w goracej wodzie jestem kapana :D

reklama
mamie już pokazałam moje nowe cacko dziewczyny. Już prawie oficjalnie mogę powiedzieć ,że jestem w ciąży!!! :tak:
Zrobiłam teścik jak po tym jak zwymiotowałam przed chwilą i są już dwie piękne wyraźne krechy!!!

MAGGY, sorka, że się wtrącę, ale będąc w ciąży nie każdy kosmetyk używać można, więc lepiej skonsultuj z ginem czy możesz, podając skład kosmetyku :tak::tak: lepiej dmuchac na zimne ;-)

Marcepanek, hahaha - no to gratulejszyn!!!!!!!!!!!!!!!!!

melduję że wszystko ok.
mama gdzieś mi się rzuciło w oczy pytanie o Pana Kota- ma kumpla na wsi i trenuje go całymi dniami, jest małym chuliganem, ale i tak kochanym, je za 3 koty, więc się śmieją że z torbami puści właścicieli :-D Mocno trzymam kciuki za sobotnie testowanie, ja po przeczytaniu mnóstwa opinii dołączam do dobrych testów quick vue, z tego co piszą kobiety to jest szybki i wiarygodny,nie wiem jaką ma czułość, ale podają że 6 dni po zapłodnieniu można testować.

maggy faktycznie dobra jest mustella, nawet dla dzieci kremy są super-to oczywiście nie moja opinia, ale sprawdzone po rodzinie. Chyba w aptekach można kupić. Jak się czujesz ciężarówkom?

Wszystkim mówię dzień dobry i miłego popołudnia już życzę!!
MARGOLCIA- cześć-tak pytalam o Pana Kota-fajnie ,ze grandzi i dokazuje-znaczy ,ze zdrowy:-D:-D:-D

MARCEPANEK- mysle,ze mozesz byc na 100% pewna ciązy-dziewczyny Marcepanek przyslala mi mms'a z kolejnym testem-2 wyrazne krechy i do tego wymiotowala-na na na na :tak:ciąża jak byk:-D:-D

EWELINA- no to teraz dziekuje za komentarz i smacznego:-D:tak:
MARY-BETH- szkaoda ,ze nadal @ daje o sobie znac:dry:powodzenia na rozmoawie-&&&&&&& zacisniete!!!

mamie już pokazałam moje nowe cacko dziewczyny. Już prawie oficjalnie mogę powiedzieć ,że jestem w ciąży!!! :tak:
Zrobiłam teścik jak po tym jak zwymiotowałam przed chwilą i są już dwie piękne wyraźne krechy!!!

no to jeszcze raz gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAGGY, sorka, że się wtrącę, ale będąc w ciąży nie każdy kosmetyk używać można, więc lepiej skonsultuj z ginem czy możesz, podając skład kosmetyku :tak::tak: lepiej dmuchac na zimne ;-)
nie wtracasz sie tylko radzisz :) ja zawsze przyjmuje kazda porade i na pewno sprawdze z moja ginekolog jak tylko sie u niej zjawie... kremy przyjda do mnie do domu w KRK wiec pojde z nimi prosto do ginki :) I DZIEKUJE!!! :) wszystkie porady sa mile widziane :)

MAGGY- krem sie nazywa -podwojnie dzialajacy na rozstepy:tak:a ile placilas???

nasza WISIEŃKA wlasnie wraca do domku...

SERGEEVNA- a Ty sie zorientuj jak to u Was wyglada i powoli rob sobie badania!!:tak::-)

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁooooo Jezusku...opędzlowałam 2 miseczki fasolki po bretońsku! :szok::szok::szok: No....to dzis wieczorkiem kołderka będzie podskakiwać, ale z innego powodu....upsss...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Z doskoku.....
wracam do pracy.......:baffled:

taaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaaaaa

skończyłam walkę z agrestem. opłukałam go i zostawiłam. potem go powkładam do słoików- przerwa się należy, bo odcisk na palcu to już na pół palca jest

marcepanek no to gatuluję - mamy paranormalną ciążę

a mnie jakoś gardło boli- muszę poszukać czegoś na to. no i zębol mi rośnie- mądrości a właściwie to dziąsełko się osuwa, bo zębol już dawno na swoim miejscu- już wszystkie mam, ale z tego jeszcze się całkiem dziąsło nie osunęło. no to sobie wybrało moment
i cała paszcza mnie przez to boli.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry