agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Buniu rozumiem,trzeba wierzyć że się uda.aguś dlatego, że się nie udaje mimo wszystko. za mną ostatni cykl z clo, który na 100% jest nieudany. muszę sobię odpocząć od tego, dać na luz. przejdę sobię na dietkę, zacznę ćwiczyć. no a pozatym niektóre badania nie są refundowane, więc trzeba uzbierać kaskę. dlatego pewnie dopiero w przyszłym roku się za to weźmiemy. u mnie nie ma szans na naturalne zajście- bez wspomagaczy, bo nie mam wogóle owu. no i nie wiadomo jak tak z żołnieżami małża i czy nie bedziemy musieli dojrzeć do decyzji o IUI, bo szanse na naturalne zajście są u mnie równe zeru.
3 mam kciuki za waszą decyzję
Agnieszko, kochana..niezależnie od daty, zawsze będziesz tu mile widziana. Mimo iż się nie znamy, jesteśmy wszystkie sobie aż tak bliskie, że ciężko byłoby Cie pogonić z tego wątkuTo Wasza decyzja, skoro takową podjęliście, wierzę, że to dla Was najlepsze rozwiązanie. Z mojej strony możesz liczyć na wsparcie i kciuki... :***
AGNIESZKA- Skoro taka Wasza decyzja to OKi -najwazniejsze,ze podjeliscie ja wspolnie i nie ma rozczarowania ,ze jedno chce a drugie mysli zeby poczekac-zostalo wam 10 m-cy do staran-zleci raz dwa-a Wy musieliscie miec swoje powody skoro taka decyzja
Agnieszka, Bunia - ja myślę że decyzja o starankach to jest indywidualna decyzja każdej pary i nie wazne czy będziecie w 2011 czy w 2020 roku mamami - fajnie jest mieć Was na wątku!!
aguś, buniu ... jestem z wami i mocno ściskam i mimo że nie wiadomo czy zdążycie być mamusiami w 2011 to mam nadzieje że z nami tu zostaniecie![]()
Dziękuję wam dziewczyny
To Wasza decyzja, skoro takową podjęliście, wierzę, że to dla Was najlepsze rozwiązanie. Z mojej strony możesz liczyć na wsparcie i kciuki... :***
i na dodatek jak bunia napisała o agreście to mnie odrzuciło, a ja agrest garściami!!!!!!!!! Ech....te upały..
;-)-juz kojarzysz??;-):-)
ale namieszalam
ale muszę się zacząć dowiadywać pomalutku i szykować się do wielkich przygotowań...