• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzisiaj to mam tempo ekspresowe- już pokroiłam żeberka, przyprawiłam i wrzuciłam do piekarnika. mniejsza z tym, że i tak godzinkę tam muszą poleżeć. najwyżej Grześ jak wróci to pójdzie złożyć nasze autko, a ja dokończę obiad i zjemy przed wyjazdem- B&G na pewno się nie obrażą że będziemy trochę później, to nasi najlepsi przyjaciele, więc nam wybaczą (niech tylko spróbują nie)

ziemniaki zalane- niech się trochę odmoczą i zaraz pójdę "szkrobać".
oddech już złapałam i jest mi lżej na tyle, że mogłam się napić i pozbyć "gluta" z paszczy, bo mi się strasznie w gardle zrobiło. zresztą od rana coś mnie bierze. a jutro to pewnie wogóle polegnę, bo dziś nie dość że gardło boli i ten nieszczęsny ząb, to jeszcze ta jazda na rowerze (przewiało mnie niemiłosiernie). no i jeszcze do nocy będziemy autko naprawiać, bo na jutro muszą je mieć zrobione. będę zdychać i wam zrzędzić jutro

sorbuś a co masz ze zderzakiem? odpada czy co? a może gdzieś klupnęłaś i trzeba wyklepać i pomalować? my gdzieś we wrześniu będziemy nasze auto kitować, malować. bo wtedy pożyczymy od mamy autko, nasze będzie stało w garażu no i we wrześniu nie jest już tak sucho- nie może się pylić za dużo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bunia no klepnęłam w dupe ducato :zawstydzona/y: i troszkę pękł i trzeba skleić i pomalować - trzyma się ale taki troszku popękany :zawstydzona/y:

BIBINKA- QRCZE to niedobrze,ze tam nie znalazlas-a jak wpiszesz w wyszukiwarke wyniki prolaktyny to nie bedzie:sorry2:

Wróciłam z pracy ;-)
Robię łobioda ... chciałam tylko powiedziec, ze juz mnie wkurza to robienie dzieci, z którego nic od roku nie wynika .... wrrrrrrrrrrrrrrrr!!!:wściekła/y:

Bunia:szok::szok: wow samochody umiesz naprawiać??:szok::szok:
Podziwiam:))

Babinka a co masz napisane na wynikach tzn jakie normy?

Nagapalma a skąd taki humor??

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry