ewelina28
Dum Spiro Spero...
BIBINKA- dobrze,ze mamy tu u siebie Ewelinke to nam pomaga-zna sie kobietka na tym i super ,ze jest tu z nami!! mam nadzieje,ze jak pojdziesz do ginek.to cos sie wyjasni![]()
To "siem" zawstydziwszy

dzięki Mamuś :***;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
BIBINKA- dobrze,ze mamy tu u siebie Ewelinke to nam pomaga-zna sie kobietka na tym i super ,ze jest tu z nami!! mam nadzieje,ze jak pojdziesz do ginek.to cos sie wyjasni![]()

dzięki Mamuś :***;-)EWELINA- noooooo!!sie chwaliDzień Dobry :-)
Ja prawie obrobiona....z samego rana byłam w Gdańsku - załatwiac sprawy - wsio do przodu!!!
Wróciłam i już czekały na mnie owoce do zrobienia, zrobiłam 20 słoików agrestu i 30 porzeczki czerwonej, z części agrestu robię dżemik - już się "smaży". Jestem urobiona, ale cudnie patrzeć na półki w spiżarce, jak co chwilka słoiczki nowe dochodzą!
zyczę cudnego dzionka i pozwolę sobie z Wami przysiąść na minET kilka![]()

obrotna,zorganizowana-zuch dziewczyna;-)
i pewnie ,posiedz znami

mi sie wlecze
ale juz widze mete wiec dam rade;-)Tom codziennie sprawdza czy test lezy-zebym za szybko nie zrobila;-):-)
przytulalam Cie dzis rano
wiem,ze wczoraj bylo Ci cięzko-jestem z Toba-Ty wiesz...
Ty to mnie zawsze wypatrzysz...;-) jak sie dziś czujesz??? Ja powiem Ci w sekrecie, że.....odrzuciło mnie dzis od kawy....
ale na nic nie liczę...to upały....
już trzymam &&& i coś czuję że będę gratulować 

wiecie... pytam...bo w sumie to nie wiem jak to działa ...dziendobry dziewczyny!
mam nadzieję że wszystko u was dobrze :-) ja jak zwykle w pracy siedzę i dziś wyjątkowo spać mi się chce ... nie wiem czy wytrzymam 8h... :-)
a powiedzcie mi jedno ... jak kobietka jest w ciąży i się źle czuje (np wymioty uniemożliwiaja jej normalne funkcjonowanie w pracy) to idzie się po zwolnienie lekarskie do ginka zy rodzinnego?wiecie... pytam...bo w sumie to nie wiem jak to działa ...