• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Maggy Ja mając umowę i będąc w ciąży powiedziałabym w pracy o maleństwie..lecz przemyśl sprawę na spokojnie i podejmij decyzje.

Dzień Dobry :-)

Ja prawie obrobiona....z samego rana byłam w Gdańsku - załatwiac sprawy - wsio do przodu!!!
Wróciłam i już czekały na mnie owoce do zrobienia, zrobiłam 20 słoików agrestu i 30 porzeczki czerwonej, z części agrestu robię dżemik - już się "smaży". Jestem urobiona, ale cudnie patrzeć na półki w spiżarce, jak co chwilka słoiczki nowe dochodzą!

zyczę cudnego dzionka i pozwolę sobie z Wami przysiąść na minET kilka :-D:-D:-D:-D
EWELINA- noooooo!!sie chwali:tak::tak::tak::tak:obrotna,zorganizowana-zuch dziewczyna;-):-D:-Di pewnie ,posiedz znami:tak:

MARYLKA- no to jak obie jestesmy zadowolone to git:tak::-D:-D
AGNIESZKA- dzieki-komu zlecialo temu zlecialo:-D:-Dmi sie wlecze:tak:ale juz widze mete wiec dam rade;-)Tom codziennie sprawdza czy test lezy-zebym za szybko nie zrobila;-):-)

ZIZI-Ty dzis tez w pracy??pisz co u Ciebie-co tak cichutko siedzisz kobietko;-):happy2:

ewcia3004- Wita i Ciebie:tak:przytulalam Cie dzis rano :sorry2:wiem,ze wczoraj bylo Ci cięzko-jestem z Toba-Ty wiesz...

MAGGY, skarbie...cokolwiek byś robiła, rób tak, by było dobrze. Teraz wszystkie ambicje zawodowe idą na bok, bo "LUDŹ" w brzuszku jest ponad wszystko :tak:

MAMA05, haha, dobra organizacja to połowa sukcesu :tak: Ty to mnie zawsze wypatrzysz...;-) jak sie dziś czujesz??? Ja powiem Ci w sekrecie, że.....odrzuciło mnie dzis od kawy....:dry: ale na nic nie liczę...to upały....

mama to Ja w sobotę wlecę z samego rańca aby przeczytać wieści od Ciebie :tak: już trzymam &&& i coś czuję że będę gratulować :-D:tak:

Maggy ja bym raczej nie leciała, poczekałabym z lotami do II trymesrtu... ale najpierw idź do gina zobacz co on Ci tam powie... Najważniejszy jest ten Malutki ludzik wiec ustaw wszystko pod niego :*

Maggy dziewczyny dobrze radzą:) Poczekaj co Ci powie ginka... Bo czasem można latać, ale wg mnei lepiej nei ryzykować...

Dzięki za info o domku:) Dzis o 19 idziemy oglądać i się wypytam o wszystko:) Kiedyś w tamtej okolicy mieszkaliśmy i było bardzo miło:)

dziendobry dziewczyny!

mam nadzieję że wszystko u was dobrze :-) ja jak zwykle w pracy siedzę i dziś wyjątkowo spać mi się chce ... nie wiem czy wytrzymam 8h... :-)

a powiedzcie mi jedno ... jak kobietka jest w ciąży i się źle czuje (np wymioty uniemożliwiaja jej normalne funkcjonowanie w pracy) to idzie się po zwolnienie lekarskie do ginka zy rodzinnego? :-D wiecie... pytam...bo w sumie to nie wiem jak to działa ...

mama tak doczytałam sobie i faktycznie masz niezłe objawy- metal, zapach ziemi. oj będzie się działo w sobotę. ja to sobie chyba kompa włączę jak tylko oczy otworzę, co po porannej toalecie będzie włączony i będe mogła podglądać czy już są wyniki

idę po słoiki i powrzucam te owoce. zasypię je tylko cukrem i zaleję wrzątkiem. zagotuję je potem- popołudnie mam wolne, bo G jedzie znowu do B&G robić autko. dziś akurat takie rzeczy, że nie moja broszka. a nie jadę, bo B ma dziś w planach robić porządki w spiżarni i szopie to nie chcę jej przeszkadzać. a nasze Grześki będą sie babrać w aucie.

a jak ładnie wczoraj zrobiłam blachę nadkola elegancko załatałam, zakitowałam i opiłowałam, że teraz całe nadkole wygląda jak nowe. i tak też pomalowałam cały element, żeby na tym przeglądzie facet pomyślał, że nie były dziury łatane, tylko całe nadkole wymienione normalnie odwaliłam kawał dobrej roboty. eleganco mi to wyszło- ani dziureczki, wszyściutko równiuteńkie i cacy.

zmykam spakować ten agrest i wrócę znów. chyba że się pójdę zdrzemnąć, bo mnie tak paszcza napiernicza, że żyć mi się nie chce- nawet połykać bez bólu nie idzie. a tabletka mi nie podziała na wyżynający się ząb. przydałby się ten żel dla dzieci ząbkujących

reklama
dziendobry dziewczyny!

mam nadzieję że wszystko u was dobrze :-) ja jak zwykle w pracy siedzę i dziś wyjątkowo spać mi się chce ... nie wiem czy wytrzymam 8h... :-)

a powiedzcie mi jedno ... jak kobietka jest w ciąży i się źle czuje (np wymioty uniemożliwiaja jej normalne funkcjonowanie w pracy) to idzie się po zwolnienie lekarskie do ginka zy rodzinnego? :-D wiecie... pytam...bo w sumie to nie wiem jak to działa ...

I gin i rodzinny może wypisać L4...

BUNIA, zrób sobie płukankę z szałwii....złagodzi ból i ewentualny obrzęk...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry