reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Klopsik- masz nieregularne cykle? Czasami stres przyspiesza, albo opóznia.

Marylka- nie, Mama nie, bo ona wie że chce dopiero zaciążyć, ale kibicuje nam:-)Oszalała, bo nie jestem jeszcze w ciąży, a On zaczyna się rozglądać za ciuszkami niemowlęcymi.

reklama
Witam Kochane!!!!
Z naszych przytulanek wczoraj nici:wściekła/y: - mój malż padł przed blokiem reklamowym:angry:;-):-D
Dziekuję za komentarze do zdjęć - Kochane jesteście!!!!!

Hejka dziewczyny

ja mam dokładnie to samo, nie wiem co jest??? 34 dzień? miałam maxymalnie 32 dni cyklu. kurde i nawet już nie czuję że miałaby przyjść @ zołza jedna. nic
Hej Klopsik!
No, u mnie niestety cykle średnio regularne (notuję od początku roku i rozpiętość od 30 do 43 dni!!! :szok::szok::eek:)... Więc nie wiem dokładnie, kiedy @ ma przyjść, ale jakoś teraz, bo podobnie jak w ost. cyklu, piersi bolą mnie jak skurczybyk już z tydzień... :eek: A, i ja sie też przetestowałam 2 razy - oba testy negatywne, ten drugi robiłam w poniedziałek... :no:

Sol - kochana, jak ja bym chciała, żeby jednak nie przylazła... :tak:

Bunia - kociaczki prześliczne! :tak: A dostałaś moją kartkę? Bo gdzieś przeoczyłam, czy doszła... Mam nadzieję, że tak, bo ze 2 tyg. temu wysłałam!

Złotka moje, ja wkrótce lecę na autobus i do pracy... Dziś zamykam sklep... :eek: Czyli do 20 w pracy. No, i potem musze długo czekać na autobus do domu... :baffled: I jutro też do roboty... Niby to tylko pół etatu, ale daje po d*** to stanie, dźwiganie towaru, wysilanie mózgownicy, żeby wszystkie rozmaite akcenty zrozumieć... Ufff... :baffled:

Ostatnia edycja:
No ja mam raczej regularne tzn rozciąga mi się od 28 do 32 dni cyklu(tak było dotychczas). no cóż zobaczymy kiedy łaskawie @ nadejdzie, zołza jedna!

Agnieszka ja też nie mogę doczekać się weekendu, siedzę w pracy i odliczam, jakaś jestem rozdrażniona wszycy mnie wkurzają więc dla ich bezpieczeństwa niech ten czas lepiej szybko leci :wściekła/y:

cześć wszystkim,

mary-beth gratulacje, fajnie, że masz pracę, zawsze to kolejne doświadczenie.

bunia, dziękuję za fotki kotków, ja uwielbiam koty i zawsze takie obrazki to miód na moje serce.

smutno mi bez neta w domku i nie wiem czy dziś naprawią, mój F będzie ich molestował, bo opłaty nie zrobione, więc mogliby się wziąć za naprawę.

pozdrawiam was mocno i będę zaglądać.

Agnieszka ja też nie mogę doczekać się weekendu, siedzę w pracy i odliczam, jakaś jestem rozdrażniona wszycy mnie wkurzają więc dla ich bezpieczeństwa niech ten czas lepiej szybko leci :wściekła/y:
Klopsiku Ty będziesz miała szybciej weekend od mnie...fajnie masz:)
Ja dopiero po 22 będę mogła powiedzieć że mam weekend ale mimo wszystko czekam na niego z niecierpliwością :-D
Hej Laseczki
Ja tylko sie witam i lece z piesiem, niedlugo wracam:)
Witaj pralinko:)
Wracaj do nas szybciutko ;-)
cześć wszystkim,
smutno mi bez neta w domku i nie wiem czy dziś naprawią, mój F będzie ich molestował, bo opłaty nie zrobione, więc mogliby się wziąć za naprawę.

pozdrawiam was mocno i będę zaglądać.
Cześć Marta:)
Współczuję braku netu w domu,z takim uzależnieniem jakie posiadamy ciężko jest wytrzymać bez komputera :-D

mary-beth dostałam!!! musiałaś przeoczyć w tym pędzie śliczna!!! piękny zachód!!! już wisi na lodówce!! teraz to mi się coraz bardziej ta lodówka podoba he he. mam kartkę od Ciebie, maggy, kalendarzyk od maggy i znaczek z koperty i kartkę z Pogorzelca o przyszłej właścicielki 2 naszych kociaków
a jeszcze sobie sama wyślę z Bieszczad

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry