reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej dziewczynki :) ja wpadłam na chwile ale jakos dziś wyjątkowo weny nie mam ani do pisania ani wogule do siedzenia przed kompem i raczej bedzie mnie mało ale żeby nie było to będe zaglądać :)
ale sie rozleniwiłam po tym urlopie :) - jeszcze z 3 by sie takie przydały :)

witaj ewcia :tak: jak tam samopoczucie w taką nijaką pogodę? Bo u mnie raz słoneczko raz chmurki i taka zmiana co 20-30 min :dry:

marylka - to fajnie że się rozleniwiłaś :-D A masz rację ciężko po takim wrócić do kieratu roboty :-D

Stwierdzam że odechciało mi się iść do tamtej hurtowni :-p Przemęczę się ten miesiąc z naszą spacerówką i chyba zostanie już do końca bo jakoś nie mam weny jej chować :-p

Marylka- ja także mam brak weny:baffled:

Sol- witam, samopoczucie w miarę, ja już do tej pogody przyzwyczajona, bo u nas na przedgórzu od dwóch tyg. nie ma takiego letniego ciepełka:eek:
a z miłą chęcią bym się poopalała w takie 35 st. upały:sorry:
no to się rozmarzyłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam Kochane!!!!
U mnie dzisiaj ciepelko i słoneczko, ale tak z umiarem:tak:
Staranka w toku, jutro ma byc owu - zobaczymy:-D Narazie jestem wyluzowana i nie panikuję...od 22 będę nad morzem, także luz zapewniony i spokojne czekanie na termin @, czyli testowanko ok 25/26 - więc czekamy!!!!!;-):-D

ewcia - a u mnie ma być do piątku 34 stopnie i słońce straszne :dry: a mi się wcale to nie podoba :dry: Jak tylko przyjdzie to wyślę kurierem :tak: Ostatnio do mamy dotarło całkiem szybko :-D

Nie mam pomysłu co zrobić - Karola siedzi przed telewizorem i udaje że mnie nie słyszy :-p

Witam Kochane!!!!
U mnie dzisiaj ciepelko i słoneczko, ale tak z umiarem:tak:
Staranka w toku, jutro ma byc owu - zobaczymy:-D Narazie jestem wyluzowana i nie panikuję...od 22 będę nad morzem, także luz zapewniony i spokojne czekanie na termin @, czyli testowanko ok 25/26 - więc czekamy!!!!!;-):-D
hej ja też mam @ dostac 26 :)

oj dziewczyny żeby mi sie tak chciało jak mi sie niechce :(

monia, bibinka dzięki. Też mam taką nadzieję, ze szybko to będzie, bo inaczej w listopadzie nie będę mogła zacząć starań:crazy:

sorki, ze ja tak dziś uciekam, ale ja w pracy...

reklama
Witam Sol, młodam, Ewcie, Marylkę, Monię, Bibinkę, Maggy, renne, Klopsika, Agnieszkę, Monisię:-)Mam nadzieje,że żadnej nie przeoczyłam.
W pracy skończył się zastój więc wpadłam się z Wami tylko przywitać.
Dziś mam wizytę u gina, mam nadzieje że wszystko będzie ok...

Mama-trzymam kciuki za wizytę
Klopsik -u Ciebie za wynik Bety
Iwonka- Wszystkiego naj, naj! :-)
Pozdrawiam Was serdecznie i słonecznie:cool2::-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry