• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ostatnia edycja:
reklama
OKi już się popłakałam ze śmiechu :-D Ewelcia - ja nie jestem modelką żeby tak nogi odsłaniać :-D

Daj spokój, zakładsz leginsy do tego, obcasik i już masz nóżki wydłużone....
Już nie wiem, jak Ci pomóc, Ty marudero Ty... :-p

MAMA, co tam wyprawiasz??? ;-)

Ostatnia edycja:
Ewelcia - M mi właśnie powiedział że mam założyć jego spodnie i garnitur na obronę - aż się zakrztusiłam przez łzy :-D :-D:-D

Chyba jednak w Warszawie sobie z Kpi pochodzę po mieście :-D Bo to co jest na allegro to tragedia - przejrzałam już sobie :-( Ehh... jak ja nienawidzę kupować ciuchów :-(

Ewelcia - M mi właśnie powiedział że mam założyć jego spodnie i garnitur na obronę - aż się zakrztusiłam przez łzy :-D :-D:-D

Chyba jednak w Warszawie sobie z Kpi pochodzę po mieście :-D Bo to co jest na allegro to tragedia - przejrzałam już sobie :-( Ehh... jak ja nienawidzę kupować ciuchów :-(

Tragedia??? :szok::szok::szok::szok::szok:
To ja nie wiem ,czego Ty szukasz....
No nic w Warszawce na pewno cos znajdziesz, w końcu stolyca :-D:-D:-D
Powodzenia zatem! ;-)

Ja to pół pensji - żeby nie powiedzieć całej - tracę na ciuchy....uwielbiam zakupki :-D

EWELA ta tunika co podalas link jest super-i jaka tania:szok::szok::-)jak ja bede w ciąży kupie sobie takie 2 a co:tak:
a ja polozylam wlasnie Zuze,teraz Tomi poszedl kąpać Domisia,zjadla 2 jajka to znaczy same bialka i klepie na bb:-D:-D

reklama
EWELA -moze i sukienka ,ale dla mnie za krotka ;-)i jak juz usiadziesz z brzuszkiem to sie skonczy za malą:sorry2:dlatego ja bym do tego zakladala leginsy;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry