• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny ale się usmiałam jak was przeczytałam:-D:-D:-D:-D A ten facet super:-D:-D

pralinka hej, hej:happy2: Pewnie, że cie chcemy:tak::tak:;-)

szczesliwa, maggy, mama hej:happy:

mama no, wyspałam się za wszystkie czasy;-):-) A Adrian biedny siedział i mu się nudziło jak oboje z Patrykiem spaliśmy;-) On niestety nie ma bb :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Szczesliuwa no niby chcialabym...
Tzn luzik to moze ni bo mam zamiar ostro tym razem Mezusia dopadac;)
Ale niezaleznie czy dni plodne czy nie, tak bardziej bezstresowo...

Chociaz nie ukrywam ze we wrzesniu fajnie by Mu bylo na urodzinki dobra nowine oznajmic... No i we wrzesniu mialam miec termin porodu wiec nadzieje mam ze to ttez cos znaczy...

No ale ogolnie sierpien/wrzesien to czas dopadanska:D

Tempki nie bede mierzyla, dni cyklu postaram sie tez nie liczyc:)

Mamcia - ja dzisiaj sprzątałam .... miałam powera i to wykorzystałam :) potem mały spacerek rozruszać kości :):)
Musia - hejka:)
Pralinka - to dopadaj go kiedy chcesz bez obliczania mierzenia tempki ..... i mam nadzieje ze sie uda zrobić prezencik mężusiowi:)

PRALINKA- nie ma sprawy-tez bym chciala wiedziec z grobsza co sie dzieje gdyby mnie nie bylo;-)
MAJQA- no nie raz jest taki dzien ze pozadek sie dlugo nie trzyma:sorry2:
MUSIA- no smiesznie bylo-ach te nasze babki!

Dziewczyny, dziś ostatni dzien na bb jestem, od jutra się urlopujemy na działce do środy/czwartku:-(:-(:-(:-( Będzie mi brakowało Was i bb, bo to uzależnia:-D

mama no, zawsze się smieje jak czytam posty buni i jak rozmawiają ewelina z jolka :)

(jest ktoś jeszcze tutaj?)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry