Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
ide kochane kolacyjkę zjeść potem pooglądam jakieś tv 
Buziaczki może zajrze wieczorkiem .....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A zarazem ogromne kuku :-( Zaprosił mnie na swój ślub i wesele - tyle że w co ja się ubiorę na imprezę jak nic na mnie nie wejdzie? A przecież w jeansach i koszulce nie pójdę
A ciuchy ciążowe takie wyjściowe są pierońsko drogie :-( właśnie sobie przeglądam i załamuję ręce - bo taki komplecik garsonka ze spódnicą prawie 300 zł :-( A po ciąży nie założę bo nie ma regulacji zbytniej i będzie na mnie wisieć :-(
co się łamiesz....EWELA- ja mialam bialy sluz w drugiej fazie cyklu ,ale to po Clo ale z krwia to nie mialamDziewczyny weszłam jeszcze na chwilkę z małym pytankiem...
Czy, któraś miała kiedykolwiek taki biały śluz z lekką domieszką krwi??? Dodam, że do @ jeszcze trochę...Zastanawiam się, czy po lutce dopochwowej może coś takiego byc? Zmartwiłam się....:-(
moze zadzwon do ginek...
a tuniki sa odciete pod piersiami to i po ciązy mozesz nosic nie wspomne juz o leginsach-moze srednio elegancki srtój ale koronka bedzie si i najwazniejsze-bedzie Ci wygodnie...ewela - wiesz - problem mam bo nie dość że na obrony nie mam co założyć to jeszcze na to wesele. A zależy mi na nim tym bardziej że tak po prawdzie to my już studia skończyliśmy a Michaś był jedną z dwóch osób z którymi trzymałam najbardziej - drugi jest chrzestnym mojej córci :-) Więc to zaproszenie wiele dla mnie znaczy i chciałabym iść a w Kielcach nie mam szans sobie nic kupić - zostaje Kraków ale przed 10-tym nie mam co liczyć na wyjazd bo kasy nie starczy :-( Więc na obronę pójdę chyba w sztruksach i białej bluzce a na wesele nie wiem w czym :-( No i siedzę i sobie ryczę :-(
Jaki rozmiar szukać??????
A po za tym ja na allegro nie mogę kupować ciuchów sobie bo jestem z tych typowo niewymiarowych więc muszę najpierw coś przymierzyć zanim kupię :-( 
Sol ja byłam w 24 tc jak brałam slub a na poprawiny miałam taka fajna zielona sukieneczkę rozszerzana od cycuszkow w dol ;-) Ekstra się w niej czułam. Nic nie uciskała i była nie aż taka droga. Teraz modne są tuniki. Można założyć taka elegancka i do niej ładne rajstopki... teraz wiele osób właśnie tak chodzi na wesela. A poza tym ty nie jesteś z nim rodzina wiec nie musisz mieć sukni balowejNo i jestem w d... :-(