• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny weszłam jeszcze na chwilkę z małym pytankiem...
Czy, któraś miała kiedykolwiek taki biały śluz z lekką domieszką krwi??? Dodam, że do @ jeszcze trochę...Zastanawiam się, czy po lutce dopochwowej może coś takiego byc? Zmartwiłam się....:-(

mama - kolega ze studiów zrobił mi przemiłą niespodziankę :tak: A zarazem ogromne kuku :-( Zaprosił mnie na swój ślub i wesele - tyle że w co ja się ubiorę na imprezę jak nic na mnie nie wejdzie? A przecież w jeansach i koszulce nie pójdę :sorry: A ciuchy ciążowe takie wyjściowe są pierońsko drogie :-( właśnie sobie przeglądam i załamuję ręce - bo taki komplecik garsonka ze spódnicą prawie 300 zł :-( A po ciąży nie założę bo nie ma regulacji zbytniej i będzie na mnie wisieć :-(

ewelcia - mi po większych dawkach luteiny na początku się tak robiło - okazało się że gdzieś jakieś mikropęknięcia błony miałam i lutka spowodowała lekkie krwawienia ale natychmiast byłam u lekarza :sorry:

Mam doła :-(

SOL, o matulu!!! To żeś wynalazła problem no faktycznie, już myślałam, że coś się poważniejszego stało, a ta się ubrać nie ma w co....o boshe....połazisz po sklepach i coś znajdziesz.... :-p co się łamiesz....
I weź Ty mi nie pisz, że masz doła, co???
Jesteś w ciąży i cokolwiek byś nie ubrała, będziesz wyglądać pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sol, no to pięknie....chyba muszę do lekarza pójść....

Jak nie urok to sraka.......

Ostatnia edycja:
ewela - wiesz - problem mam bo nie dość że na obrony nie mam co założyć to jeszcze na to wesele. A zależy mi na nim tym bardziej że tak po prawdzie to my już studia skończyliśmy a Michaś był jedną z dwóch osób z którymi trzymałam najbardziej - drugi jest chrzestnym mojej córci :-) Więc to zaproszenie wiele dla mnie znaczy i chciałabym iść a w Kielcach nie mam szans sobie nic kupić - zostaje Kraków ale przed 10-tym nie mam co liczyć na wyjazd bo kasy nie starczy :-( Więc na obronę pójdę chyba w sztruksach i białej bluzce a na wesele nie wiem w czym :-( No i siedzę i sobie ryczę :-(

Dziewczyny weszłam jeszcze na chwilkę z małym pytankiem...
Czy, któraś miała kiedykolwiek taki biały śluz z lekką domieszką krwi??? Dodam, że do @ jeszcze trochę...Zastanawiam się, czy po lutce dopochwowej może coś takiego byc? Zmartwiłam się....:-(
EWELA- ja mialam bialy sluz w drugiej fazie cyklu ,ale to po Clo ale z krwia to nie mialam:no:moze zadzwon do ginek...

SOL- a poszukaj na allegro jakiej fajnej tuniki takiej za tylek i do tego leginsy takie wykonczone koronka do tego buty na niewielkim obcasie i gotowe:tak:a tuniki sa odciete pod piersiami to i po ciązy mozesz nosic nie wspomne juz o leginsach-moze srednio elegancki srtój ale koronka bedzie si i najwazniejsze-bedzie Ci wygodnie...

ewela - wiesz - problem mam bo nie dość że na obrony nie mam co założyć to jeszcze na to wesele. A zależy mi na nim tym bardziej że tak po prawdzie to my już studia skończyliśmy a Michaś był jedną z dwóch osób z którymi trzymałam najbardziej - drugi jest chrzestnym mojej córci :-) Więc to zaproszenie wiele dla mnie znaczy i chciałabym iść a w Kielcach nie mam szans sobie nic kupić - zostaje Kraków ale przed 10-tym nie mam co liczyć na wyjazd bo kasy nie starczy :-( Więc na obronę pójdę chyba w sztruksach i białej bluzce a na wesele nie wiem w czym :-( No i siedzę i sobie ryczę :-(

Czarne spodnie i jakaś ładna koszula wyjściowa zawsze jest na topi, więc nie rycz, wytrzyj te gluty i dawaj poszukamy czegos taniego na allegro!!!!!!!!! Albo jakąś sukieneczkę ciążową...coś się znajdzie, nie wymyśłij tu mega problemu, bo znów w zadek dostaniesz....Kruszek ma mieć matkę zrównoważoną, a nie histeryczkę....:tak:Jaki rozmiar szukać??????

Mama, zadzwonię jutro z samego rana, bo teraz nie mam sumienia jej d***zawaracać...ale qrczę martwię się...

Byłam w sklepie po delicje, miałam na diete przejść...:dry:

Sol ewelina dobrze mówi, może jakąś sukienke ciążowa?

mama - tunika ok ale na leginsy to na nóg nie mam i w życiu bym się tak nie pokazała a koronka by mnie tylko gryzła bo mam wrażliwą skórę :-( Już przeglądałam na allegro - durna koszula biała na obronę kosztuje ok 100 zł :szok: A po za tym ja na allegro nie mogę kupować ciuchów sobie bo jestem z tych typowo niewymiarowych więc muszę najpierw coś przymierzyć zanim kupię :-(

ewelcia - tu problem - bo zależy od rozmiarówki - w szafie mam bluzki 36 luźne na mnie lub 44 na styk a spódnica jedna ma nawet 44 chociaż spodnie mam 38. Ja muszę ciucha przymierzyć zanim kupię bo tak to jedyne co z tego wyjdzie to komedia bo będzie albo wisiało albo się nie wcisnę :-(

Po 9.09 jadę do Warszawy więc może coś tam sobie wynajdę i się z KPI spotkam :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No i jestem w d... :-(
Sol ja byłam w 24 tc jak brałam slub a na poprawiny miałam taka fajna zielona sukieneczkę rozszerzana od cycuszkow w dol ;-) Ekstra się w niej czułam. Nic nie uciskała i była nie aż taka droga. Teraz modne są tuniki. Można założyć taka elegancka i do niej ładne rajstopki... teraz wiele osób właśnie tak chodzi na wesela. A poza tym ty nie jesteś z nim rodzina wiec nie musisz mieć sukni balowej :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry