• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewela - ja nienawidzę kupować ciuchów :-D Najchętniej to bym w ogóle po sklepach z ciuchami nie chodziła :-D Mogę Karoli ciuchy kupować - ok. Ale sobie? Zlitujcie się :-D Ostatnio kupiłam sobie rybaczki ciążowe bo mi za gorąco było w sztruksach :-D Spódnic nie noszę wcale a w sukience ostatni raz ślubnej wystąpiłam :-D Dla mnie zakupy a szczególnie ciuchów to katorga i mordęga :-(
Wiem - dziwna jestem :-p

reklama
EWELA -moze i sukienka ,ale dla mnie za krotka ;-)i jak juz usiadziesz z brzuszkiem to sie skonczy za malą:sorry2:dlatego ja bym do tego zakladala leginsy;-)

W sumie różnie można ją nosić, nawet do spodni ;-)
Chociaż ja lubię taką długość...:zawstydzona/y: tylko wtedy trzeba uważać przy schylaniu :-D:-D

Sol, przyznaję Ci rację - jesteś dziwna :-D No, ale wiesz, ja to zawsze powtarzam, jeden lubi jabłka, a drugi gruszki ;-)

Ostatnia edycja:
EWELA- no dokladnie-roznie mozna nosic,w kazdym razie ja taka nabede:tak:
SOL dziwny to jest moj mąż-chodzi ze mna na zakupy ciuchów i nie marudzi i nigdy nie pogania:-D:-D
KLAUDUSIA- a Ty jaki kierunek studiów??ja konczylam socjologie:tak:

MAMA, to mój P też dziwny, bo ściąga bluzki - sukienki z wieszaków i mówi "w tej Ci będzie idealnie" :-D :-D Mój osobisty stylista ha ha ha ha

Dziewuszki, ja mykam do łózka, jakoś źle się poczułam.....bardzo boli mnie podbrzusze, znów jest mega twarde - kamień - i na dodatek ten biały śluz z krwią....i jakoś kołuje mi w głowie....
Dobrej nocy Kochane...

Kochane kobitki, lece się pakować na jutro na działkę i z Adrianem pooglądamy jakis film. Także będe w środe. To do środy, papa :)

MAMA mechanikę i budowę maszyn skończyłam :-) a specjalność inżynieria produkcji :-D
Zazdroszczę męża. Tez bym tak chciała. Moj ma problem żeby iść po chleb a co mówić o ciuchach!!!!

reklama
KLAUDUSIA- no to kobiecy kierunek skonczylas:-D:-D:-D

EWELA- kladz sie pewnie a rano zadzwon do ginek -nie ma co!!dobranoc

EWCIA- gdzie bylas z ta kasa-masz cos jeszcze czy juz wydalas??

dzieci spia ,ide pos prysznic:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry