• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dobra kobitki ja spadam bo trzeba troche w domku posprzątać i doprowadzić sie troche do porządku :) nie wiem czy jutro będe bo po ten towar jade a nie wiem o której będe w domu więc jakby co to udanego weekendu :):):)

Edit:
V-jolka wymyśl coś bo inaczej Ewelina dziś nie zaśnie :):):):)

A kto się z Ciebie nabijał? I kiedy? :-|

Wiola, to weź go spytaj :-D :-D

goopia.... :-D
pytałam...
ale on tez nie wie

Dobra kobitki ja spadam bo trzeba troche w domku posprzątać i doprowadzić sie troche do porządku :) nie wiem czy jutro będe bo po ten towar jade a nie wiem o której będe w domu więc jakby co to udanego weekendu :):):)

Edit:
V-jolka wymyśl coś bo inaczej Ewelina dziś nie zaśnie :):):):)

moze to i lepiej
P bedzie miał ucieche

A propos P...
Czy tam u niego nie ma przyjęć do SG???

No ładnie..
jak mnie nie ma to życie bb kwitnie
a jak tylko przychodzę - zamiera...
dziwna zależność

Ostatnia edycja:
To ja idę....miłej nocy Drogie Panie :)))

Marylka, spokojnie, zasnę...zasnę... :-P
Wiola, Są przyjęcia a co? wybierasz się? he he he he

Buziaki*

Ostatnia edycja:
ewela - masażystą jest 50-letni facet więc się nie boję :-D

mama - jak to na bloku operacyjnym hemodynamiki :-D Wiesz - lepiej tu niż w kopalni :-p

No i się nie zdrzemnęłam za to się wszyscy obudzili i zostałam sama z miaucząco-marudzącą Karolą :dry: Już wolę jak szaleje :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry