V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Wiolka, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Osiołku Ty....troche temacik o seksie a Ty się już gubisz!!!
jakie gubisz?!
Toż ja w swoim żywiole jezdem!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiolka, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Osiołku Ty....troche temacik o seksie a Ty się już gubisz!!!
jakie gubisz?!
Toż ja w swoim żywiole jezdem!!!!

no ja całe życie zakręcona jak baranie rogikurza stopa!
Z tego rozpędu do prania zamiast zwykły wanish, to wlałam ten do prania dyfanóffffffff....
śfiruska
to jak sie wybiera że np na urodziny sówaczek to ja wziełam inne odliczanie i tam znalazłam jakoś opcje ale dokładnie nie pamietam, ale już sprawdzamMARYLKA - mam pytanie - z innej beczki - jak zrobiłaś ten suwaczek, że odlicza Ci ile sie staracie????Bo mi tylko wychodzi tam, kiedy cos sie wydarzy, a nie umiem tak jak Ty, a kcem bardzo!!!!!????
Tak, ale łapki się trzęsą, a oczka zaniemogły, tak płyny pomylić? ha ha ha HEEELLLOOOOŁŁŁŁŁ
Żeby tylko Dareckiego stryngów nie wyżarło![]()

no ja całe życie zakręcona jak baranie rogia na dodatek odkąd odstawiałam anty to tak jak pisze Ewelina ciągle o jednym pytongu myśle
![]()
a pranie sie dobrze wypierzeżeby tylko kolory nie znikły
![]()

najwyżej będzie miał majtki z dziurką, coby mu się pytnog wietrzył
dobrze, że to białe![]()

Dobrze by było, gdyby 3 się zrobiły, na jajunki też się przyda...![]()

w razie niedoboru dziurek - zębami wyszarpię![]()

to jak sie wybiera że np na urodziny sówaczek to ja wziełam inne odliczanie i tam znalazłam jakoś opcje ale dokładnie nie pamietam, ale już sprawdzam
edit:
więc tak naciśnij ma mój suwaczek a ptem wybierz potem u góry wszystkie kategorie i na samym dole jest odliczanie od/do dowolnego wydarzenia i tam wciskasz i reszta to już standard![]()
Tylko uważaj, włosów mu nie wyrwij...![]()
![]()