reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARYLKA - mam pytanie - z innej beczki - jak zrobiłaś ten suwaczek, że odlicza Ci ile sie staracie????Bo mi tylko wychodzi tam, kiedy cos sie wydarzy, a nie umiem tak jak Ty, a kcem bardzo!!!!!????

kurza stopa!
Z tego rozpędu do prania zamiast zwykły wanish, to wlałam ten do prania dyfanóffffffff....:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::rofl2:

śfiruska
no ja całe życie zakręcona jak baranie rogi :) a na dodatek odkąd odstawiałam anty to tak jak pisze Ewelina ciągle o jednym pytongu myśle :):):):):):)
a pranie sie dobrze wypierze :) żeby tylko kolory nie znikły :)

MARYLKA - mam pytanie - z innej beczki - jak zrobiłaś ten suwaczek, że odlicza Ci ile sie staracie????Bo mi tylko wychodzi tam, kiedy cos sie wydarzy, a nie umiem tak jak Ty, a kcem bardzo!!!!!????
to jak sie wybiera że np na urodziny sówaczek to ja wziełam inne odliczanie i tam znalazłam jakoś opcje ale dokładnie nie pamietam, ale już sprawdzam

edit:
więc tak naciśnij ma mój suwaczek a ptem wybierz potem u góry wszystkie kategorie i na samym dole jest odliczanie od/do dowolnego wydarzenia i tam wciskasz i reszta to już standard :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak, ale łapki się trzęsą, a oczka zaniemogły, tak płyny pomylić? ha ha ha HEEELLLOOOOŁŁŁŁŁ :-D
Żeby tylko Dareckiego stryngów nie wyżarło :-D

najwyżej będzie miał majtki z dziurką, coby mu się pytnog wietrzył :-D

no ja całe życie zakręcona jak baranie rogi :) a na dodatek odkąd odstawiałam anty to tak jak pisze Ewelina ciągle o jednym pytongu myśle :):):):):):)
a pranie sie dobrze wypierze :) żeby tylko kolory nie znikły :)

dobrze, że to białe :-D

to jak sie wybiera że np na urodziny sówaczek to ja wziełam inne odliczanie i tam znalazłam jakoś opcje ale dokładnie nie pamietam, ale już sprawdzam

edit:
więc tak naciśnij ma mój suwaczek a ptem wybierz potem u góry wszystkie kategorie i na samym dole jest odliczanie od/do dowolnego wydarzenia i tam wciskasz i reszta to już standard :)

nie mam czegos takiego, że do jakiegoś wydarzenia, normalnie mi suwaczki wyskakuja i koniec :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry