• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Fleur i co tam wyszlo dalej bo słyszałam , ze raz dwie krechy a raz jedna a ja gdzieś czytałam , ze pozytywny test się nie myli?
Maggy dzięki kochana. A jak się czujesz?
Kyra no własnie nie wiem ja myslę, ze to zmęczenie materaiału i stres. Może pogoda. Niesamowicie boli mnie głowa i słabo mi az kręci sie w głowie. Wziełam kapiel i może jest ciut lepiej
Jej mamy być na 19 , piechotą 10 minut a Pol siedzi w wannie dal;ej. CIERPLIWOŚCI Zawsze na niego czekam bo najpierw ma czas a potem nie zdąża

mlodam dzieki moze dobry pomysł....Jakiegoś z rudą, wiem bo maja dobrą Whisky na ta okzaję. A ja rudą kocham.
No Pol wychodzi. Zaraz ruszamy. Miłego wieczorku kochane. Zaglądnę jak wrócimy

Wisienka no niby sie nie myli test ale wczoraj wyszedł z dwiema krechami a dzis robiłam dwa i jedna a czuje fatalnie brałam juz nospe ale nic nie pomaga brzuch twardy mam jeszcze jeden test ale zatestuje jutro rano bo dzis chyba bezsensu kurde juz sama nie wiem
mama jest szansa ,ze moze sie zobaczymy tylko ze my bedziemy w okolicy Twojej we wtorek nie wiem o której ale wydaje mi sie ze tak okolo 10-11 rano .

Wisienka! tylko spokoj... nie nerwuj sie na mezusia, jeszcze bardziej bedzie bolec glowa. mnie wczoraj nawalała, mysle ze to z pogody, zobacz co sie dzieje od wczoraj. pogowa wariuje,.
A to jakaś specjalna okazja? ta kolacyjka? :)??

FLEUR ja też czytałam, że testy raczej mylą się na minus niż na plus, tzn raczej nie pokaża ciąży istniejącej niż na odwrót. A póki co spróbuj się zrelaksować, iść na krótki spacer (jak dasz radę z tym bólem), wypij jakieś ziółka, obejrzyj film...Zobaczysz, że zrobi ci się lepiej, a może jutro już będziesz pewna dwóch kresek:) Tego gorąco Ci życzę! Głowa do góry!

WRÓCIIIIIŁAAAAM!!!!!

nawet nie będę próbowała nadrobić bo nie dam rady :P
możecie mi streścić mniej więcej co mnie ominęło? Widzę już po opisach że u Wisienki zło się stało :( przykro mi Maleńka *tuli tuli*

tęsknił ktoś chociaż odrobinę? :P

reklama
BADYLAKUUUUUUUUUU
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif
00020536.gif

0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif