reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam dziewczyny, czekam na tel od kiera bo mam mu cos załatwić i klepnę jeszcze do was przywitanie. Życzę wszystkim , zeby był to dobry dzień.

reklama
ja też się witam!Ala w przedszkolu,jem śniadanko i wpałam na momencik.ja równiez mam nadzieję,że to będzie dobry dzień i usłyszymy wspaniałe wieści od ewci...spać dziś nie mogłam,jak już usnęłam,to śnili mi się lekarze ze szpitala,brrr:-(
wisienka;***
mama jak tam Dominiś?
sol gnaj na obronę:tak:!!!!!!!!!!
mary jak spałaś?
kath to pewnie owulka:tak:
misia za betkę &&&&&&&&&:tak:
nagapalma taka niesprawiedliwość,jednym wszytsko przychodzi łatwo,a inni muszą się namęczyć,a skutki niewielkie.tulę!
jaewa hej:tak:

Witam i ja :)

Córeczki w przedszkolu a ja właśnie po śniadanku. Coś mi sie wydaje, że i w tym m-cu nic ze staranek bo mężuś na wyjazdach i nie wiem czy będzie w domciu jak będzie owu ...

Ewcia - modlę się za Was

trzymamy mocno

właśnie zrobiłam sobie kawkę i czekam na wieści

Marcepanek - a u Ciebie juz dobrze? Kiedy masz iść do kontroli?

witam wszystkich!!!!!!
Ale muła złapałam jak poczytałam was z wczoraj. Biedna Ewcia!!!!!! Ale wiecie co moze faktycznie sie lekarz pomylił . u mojej szwagierki było to samo. najpierw podejrzenie pozamacicznej pózniej matrwa ciaza a w rezultacie ma sliczna zdrową Julkę :) Jestem pewna ze u Ewuni bedzie podobnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewcia kochana trzymamy &&&&&&&&&&&&&&& i modlimy sie za Was!!!!!!

witam...

Ewcia- slonce moje! trzymaj sie cieplo i nie poddawaj.... ja wiem, ze nie jest latwo...tule mocno.....

monisia- ciebie tez kochana tule mocno.. bedzie dobrze, musisz miec sile walczyc o bobaska...

Sol- nawet sie nie wyglupiaj, ze nie pojdziesz na obrone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo przyjade w kieleckie i zloje ci tylek! poczytaj troche i dasz rade! przeciez sama pisalas prace, to musisz wiedziec jakiekolwiek minimum. DASZ RADE!! ja tez poszlam na obrone swojej prawie w ogole nieprzygotowana :D ale profesor okazal sie laskawy i zadawal latwe pytania i sie obronilam :D UDA CI SIE!!!! szkoda by bylo odkladac.. wiecej stresu pozniej bedziesz miala no i na pewno sie lepiej nie przygotujesz bo bedziesz miala drugiego bobasa....
WEZ SIE W GARSC I DO DZIELA... :) zrob to dla siebie i dla dzidzi :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ewcia właśnie jedzie.... Potem ma do mnie napisać esa.
jesteśmy z Tobą kochana i 3mamy kciuki mocno!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry