Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja też się witam!Ala w przedszkolu,jem śniadanko i wpałam na momencik.ja równiez mam nadzieję,że to będzie dobry dzień i usłyszymy wspaniałe wieści od ewci...spać dziś nie mogłam,jak już usnęłam,to śnili mi się lekarze ze szpitala,brrr:-( wisienka;*** mama jak tam Dominiś? sol gnaj na obronę!!!!!!!!!! mary jak spałaś? kath to pewnie owulka misia za betkę &&&&&&&&& nagapalma taka niesprawiedliwość,jednym wszytsko przychodzi łatwo,a inni muszą się namęczyć,a skutki niewielkie.tulę! jaewa hej
Córeczki w przedszkolu a ja właśnie po śniadanku. Coś mi sie wydaje, że i w tym m-cu nic ze staranek bo mężuś na wyjazdach i nie wiem czy będzie w domciu jak będzie owu ...
witam wszystkich!!!!!!
Ale muła złapałam jak poczytałam was z wczoraj. Biedna Ewcia!!!!!! Ale wiecie co moze faktycznie sie lekarz pomylił . u mojej szwagierki było to samo. najpierw podejrzenie pozamacicznej pózniej matrwa ciaza a w rezultacie ma sliczna zdrową Julkę Jestem pewna ze u Ewuni bedzie podobnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewcia kochana trzymamy &&&&&&&&&&&&&&& i modlimy sie za Was!!!!!!
Ewcia- slonce moje! trzymaj sie cieplo i nie poddawaj.... ja wiem, ze nie jest latwo...tule mocno.....
monisia- ciebie tez kochana tule mocno.. bedzie dobrze, musisz miec sile walczyc o bobaska...
Sol- nawet sie nie wyglupiaj, ze nie pojdziesz na obrone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo przyjade w kieleckie i zloje ci tylek! poczytaj troche i dasz rade! przeciez sama pisalas prace, to musisz wiedziec jakiekolwiek minimum. DASZ RADE!! ja tez poszlam na obrone swojej prawie w ogole nieprzygotowana ale profesor okazal sie laskawy i zadawal latwe pytania i sie obronilam UDA CI SIE!!!! szkoda by bylo odkladac.. wiecej stresu pozniej bedziesz miala no i na pewno sie lepiej nie przygotujesz bo bedziesz miala drugiego bobasa.... WEZ SIE W GARSC I DO DZIELA... zrob to dla siebie i dla dzidzi