Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Super ze tak szybko Wam sie udalo
Moja siostra dostała wszystko - wesele, mieszkanie od ręki za nic i samochód. My sami sobie zapłaciliśmy przyjęcie bo nie stać nas było na wesele, samochodu nie mamy a mieszkanie będziemy spłacać jeszcze przez 28 lat
A mało tego ona ma do mnie pretensje że to ja wszystko dostałam jak na dłoni. Nie wiem co jej ostatnio powiedziała moja matka ale się uspokoiła. Co prawda nasze rozmowy ograniczają się do minimum ale wiem że mi zazdrości drugiej ciąży bo ona mieć drugiego nie będzie bo za duże ryzyko uszkodzenia nerki a ma jedną. Może nie zrobię magistra bo mnie nie stać przynajmniej na razie i finansowo i psychicznie ale może kiedyś ...
Jak maluchy pójdą do przedszkola/szkoły a ja do pracy to może się zdecyduję na mgr. Póki co jestem technikiem farmacji i w sobotę spróbuję obronić inżyniera informatyki. A że nie pracuję - cóż - dwie ciężkie ciąże a na dodatek nie mam z kim dziecka zostawić
Chyba moja samoocena delikatnie leży
Witam sie poranna kawa:-)
Ciesze sie ze wiesci od Ewci sa pomyslniejsze...Oby wszystko bylo dobrze....
Misia gratuluje!!!!Super ze tak szybko Wam sie udalo
A piersi Cie bolaly przed @? Tak pytam bo jedne kobiety bola na fasolke a inne nie;-)
ale nie przeszkadza mi to, Malenstwo jest najwazniejsze!
Powiem Ci ze ja bym wolała walczyć o dziecko nawet i kilka lat a nie pochować w pamięci 6 aniołków
Na każda przyjdzie pora
Ja wywalczyłam Karolę a teraz się cieszę z wpadki z drugim
Ktoś mi kiedyś powiedział że cierpliwość jest cnotą bogów a my jesteśmy tylko ludźmi więc się nie denerwuj
Ale choć jesteśmy tylko ludźmi to cierpliwość i nie tracenie nadziei jednak dają rezultaty

A ja chcę żeby te hormony przestały już tak wariować bo mnie zaraz w psychiatryku zamkną :-(