reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewa - a na co mam czekać :-D A ból piersi na początku ciąży jest normalny - przejdzie w drugim trymestrze :tak: Tak po prawdzie to dobrze że bolą bo to znaczy że hormony prawidłowo się klarują w organizmie i dla dzieciątka lepiej :tak:

mlodam - to jutro jak Karolę wyślę do babci to Ci spiszę te najlepsze i takie które możesz jeszcze jeść bo w ciąży nie wskazane :-p I podeślę Ci privami więc opróżnij sobie skrzynkę :-D A jak chcesz dobre ciasta do daj mi na pw swojego maila to ci podeślę plik z super przepisami na łakocie :-D Mama już dostał tą listę bo "dla dzieciaków chciała" :-D

Idę warstwę ptasiego robić póki sąsiedzi się nie będą pultali o hałasy a dzisiaj jeszcze zdążę jedną galaretkę walnąć więc na jutro zostanie mi jedno ptasie i ostatnia galaretka :-D A wieczorkiem wyżerka :-D Długo trwający deser ale cóż - czego się nie robi dla chwili rozkoszy :-D

reklama
Sol ja tez robiłam ptasie tylko że wczoraj mniam ;]
A ja nie wiem w końcu co jest najlepszą metodą antykoncepcji dla mnie :crazy:

pysia - a na kij ci taka jak się starasz? :-p
Przed ciążą z Karolą mój gin mi regulował Harmonetem lub Stediril 30 i świetnie się na nich czułam a po Karoli próbowałam plastrów Evry i porażka totalna :no: Tyle że mi naprawiły owu i udało się zaskoczyć. A teraz mam wsio w nosie i chociaż mam alergię na latex to nie chcę żadnych hormonów :no:

hej wieczorkiem,

jaewa wielkie gratulacje. Zaskoczona nie jestem. Bo po objawach można było się tego spodziewać. Spokojnej i zdrowej ciąży kochana !!!!!!!!!!

sol, są gumki nie z latexu jakby co;-)

zaraz wrócę tylko zagrzeję sobie naleśniki (jeszcze mi nie przeszło z wczoraj)

Sol, a ja już się martwię jaką metodę antykoncepcji wybrać jak już urodzę gromadkę dzieci :-D

Zapmarta Kochana dziekuje :) ja sie poki co tam cichutko ciesze a jak krecha bedzie gruba bede sie glosno cieszyc :P A jak Ty sie czujesz?

Krakowianka dziekuje :*

Sol juz wiadomo kiedy rodze? Skad Ty to wiesz Kochana? Bo ja ciemna jestem :P Nawet nie wiem ile to tyg :P
@ mialam 10 sierpnia czyli zaraz po @ bym zaszla? hmmm ok juz nie smece :P

Pysiu Ty bedziesz nastepna bo ja tez po anty jestem :)

Misia nie martw sie ja tez chcialam rozwijac swoja kariere zawodowa a tutaj wyszlo inaczej...Ale dzidzia wazniejsza. Ty to mloda jestes masz jeszcze czas na prace :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JAEWA Kochana ja wczoraj wieczorem zrobiłam test bo bylam ciekawa czy wyjdzie mimo to ze mam wynik betki i tez mam jedna jasniejsza kreske wiec nie martw sie rosnie malenstwo i w Tobie!!

Nie tyle martwie sie praca co ubezpieczeniem... :-(

jaewa, na kalkulatorze ciążowym ci wyjdzie. Musisz tylko podać datę ostatniej miesiączki, tzn pierwszy jej dzień.

U mnie dobrze, choć wieczorami już zmęczona jestem i podbrzusze pobolewa, ale w dzień jest git.

Mam tylko nadzieję, że nie będziesz miała takiej huśtawki hormonalnej jak ja, bo idzie zwariować.

Misia, musisz się zarejestrować w Urzędzie pracy i będziesz miała ubezpieczenie. Nie wiem jak jest teraz, ale jeśli pracuje twój mąż, może ciebie zgłosić w pracy i dostanie rodzinną legitymację ubezpieczeniową i będziesz mogła korzystać bezpłatnie ze służby zdrowia.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry