reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no nie co ja tu widze ?? komuś sie lańsko zbiera, a Ty myslisz że mi nie odbija?? ja już od tamtego roku myśle i pragne dziecka ale dopiero teraz i to za 8 m-cy zaczynam starnia, i powiem że mi bardzo brakowało takiego wątku a jak napisałam do babeczek które sie starały w zeszłym roku to tylko mi powtarzały że powinname teraz bo potem mi sie nie uda i że po co juz pisze jak chcem tak długo czekać i że widocznie wcale nie chcem - i co tu duzo mówić zdołowały mnie a ja wtedy nie mogłam :( , tak więc jeśli masz ochote z nami pogadać to wal smiało i nigdy nie myśl że ten wątek jest nie dla Ciebie, nie ważny jest tytuł tylko osoby które pisza w danym wąktu :), a poza tym my uzalezniamy i juz nie możesz z nas zrezygnować :):)

zdjęcia już zrobione zaraz wezme się za ich wstawianie :):)

Od razu na lanie się zbiera?... :laugh2:

Może i masz rację... Uzależniacie niesamowicie :tak: Aż mój facet się ze mnie śmieje, że co ja tyle czasu robie codziennie na tym forum o dzieciach... :tak:
Faktycznie, chyba mi odbijajuż na punkcie dzieciaczków...

SERGEEVNA: mój tez uparty jak osioł

Ale Ty przynajmniej już wiesz, kiedy zaczniecie starania... A u mnie WSZYSTKO jedna wielka niewiadoma... :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
LASKI MOJE- raptem wczoraj w poludnie wybila nam 400 stronka a tu po 24 godzinach juz 414:szok::szok::szok:my naprawde idziemy jak burza:tak:ja koncze obiad,Domi spi,Tom ksiazka.zaraz myje zabki i za godzine jade do stomatologa;-)

nigdy nic nie wiadomo może Ty już jesteś w ciązy ?? :)czego Ci zycze z całego serducha :) a poza tym niektórzy mówią że lepiej nie wiedzieć a dzidzia i tak przyjdzie :) ja tam czekam na wynik Twojego testu prawie jak by to miał byc mój :) az mnie ostatnio korciło żeby śpiochy zwinąć z półki :):)

a my bylysmy na spacerze , mala juz spi jakas godzine:szok:. wiec napewno sie zaraz obudzi.
to prawda kochane ze BB uzaleznia, ja pierwsze co po porannym nakarmieniu i ubraniu Iwusi to odpalam kompa i prawie caly dzien jest wlaczony.
ja swojego meza pol roku namawialam na dziecko( tez nalezy do tych uparych jak osiol) a teraz jest zakochany w swojej ksiezniczce... czasem to nawet zazdrosna jestem taki dobry kontakt ze soba maja:-).

mama to zanim wrócisz to zdjęcia juz będą na blogu, juz sie ładuja :) a ja ćwicze i wciągam sałatke ze ślidzia przegryzając grahamkom i popijając herbatką :) takie śniadanko sobie urządziłam :):)

u to przepraszam nie doczytałam albo mi umkło ja byłam pewna że Sergeevna dopiero ma zrobić teścik, ale dałam ciała, przepraszam Sergeevna ale naprawde musialo mi umknąć w takim pośpiechu czytałam dziś rano żeby Was nadrobic :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA-rozumiem czesem cos umknie Ty w koncu w pracy jestes:tak:wiec jak klient wchodzi to wiadomo,ze niedoczytasz:no:a SERGEEVNA-robila test wczoraj po polnocy:sorry2:jak wroce od zębologa to obejrze fotki:laugh2:

A no robiłam, bo już takiego dołka złapałam i miałam ochotę napić się czegoś %, więc wolałam wcześniej wiedzieć, czy mogę... Jakaś taka nostalgia mnie naszła i zaczęłam się rozklejać... W końcu i tak się nie napiłam, tylko poszłam spać... :tak::dry:

No ale kto wie, może test był do kitu?...

reklama
SERGEEVNA-wiesz jak to sie mowi-dopóki nie ma @ to wszystko sie moze zdarzyć!!! ;))a poza tym najlepie robic test ranny moczem-wtedy est największe stężenie,wiec ak na dniach nie dostaniesz @ to powtórz test,ale tym razem rano.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry