Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie chodzi dobrze , miałam komunikat żeby zainstalować jakąś nową przeglądarki i zrobiłam to . ale jestem mega wkurzona ,,u mnie dzis za oknem deszcz... brzydko az mi sie nic niechce...
wiecie co cos mi sie BB otwierac niechce:-(

, bo jednocześnie ona nie współgr z mojm systemem bankowym i zablokował mi się dostemp do kąta internetowego ,,, 

,, teraz muszę zrobić sobie wyprawę do banku ,,,,Witam się z rana ufff ...nadrobiłam wasze gadulstwo,,,,,. Gratulacie dla nowej mamy , trzymam kciuki ,,, .
wiecie jakie zdziwienie mnie dopadło jak rano odsłoniłam okna, a tam śnieg ...

.wiem,jak to jest,kiedy bardzo się chce,a tu ta cholerna jedna krecha,ehhh...mój mąż też musiał dorosnąć do bycia tatusiem,chociaż bardzo tego chciał.kiedy urodziła się Ala ja miałam 29 lat,a mąż 28
:-) i też jest dobrze

:-)
,człowiek na coś sobie odłoży,a tu coś wyskoczy i dupa blada z przyjemności.no cóż,takie życie
,fajnie,że taki kontakt z siostrą masz:-)Bibinka, dokladnie kontakt to mamy superowy. Z ta mama to mam podobnie. nieraz jak zachoruje to ta do mnie, ze to sa skutki chodzenia bez czapki itp. brrrr