reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLKA-mam to samo z BB-dziewczyny poradzily aby co jakis czas naciskac Ctrl + R albo F5 i pokaze Ci poety ktore zostaly napisane e Tobie sie nie wyswietlily-ja tak robie co 15 min i zawsze jakis post wyskoczy ;))

reklama
u mnie dzis za oknem deszcz... brzydko az mi sie nic niechce...
wiecie co cos mi sie BB otwierac niechce:-(
U mnie chodzi dobrze , miałam komunikat żeby zainstalować jakąś nową przeglądarki i zrobiłam to . ale jestem mega wkurzona ,,:angry::angry::angry: , bo jednocześnie ona nie współgr z mojm systemem bankowym i zablokował mi się dostemp do kąta internetowego ,,, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,, teraz muszę zrobić sobie wyprawę do banku ,,,,

Witam się z rana ufff ...nadrobiłam wasze gadulstwo :-D:-D ,,,,,. Gratulacie dla nowej mamy , trzymam kciuki ,,, .
wiecie jakie zdziwienie mnie dopadło jak rano odsłoniłam okna :szok::szok::szok: , a tam śnieg ...

mama99-jak samopoczucie???????SERGEEVNA-zrobila test i niestety 1 kreska:( zostalas Ty i AGUS KULA

witam się rankiem:-)!
kurcze u nas też śniegiem popruszyło :-(
sergeevna nie martw się kochana,wszystkie Cię mocno przytulamy:tak::tak:.wiem,jak to jest,kiedy bardzo się chce,a tu ta cholerna jedna krecha,ehhh...mój mąż też musiał dorosnąć do bycia tatusiem,chociaż bardzo tego chciał.kiedy urodziła się Ala ja miałam 29 lat,a mąż 28:tak::-) i też jest dobrze:tak:
josephine też bym sklep zmieniła:tak:
pyzunia ale masz skarba w domku,oby mu tak zostało:tak::-)
mama05 ja zwykle mam mnóstwo wydatków we wrześniu i lutym-ubepieczenie auta,przeglądy itd.nie mówiąc o wydatkach nieplanowanych:wściekła/y:,człowiek na coś sobie odłoży,a tu coś wyskoczy i dupa blada z przyjemności.no cóż,takie życie
marylka coś Cię mało wczoraj i dziś
pysia oj ta mama,nie ma to jak mieszkać samemu:tak:,fajnie,że taki kontakt z siostrą masz:-)

a ja na 13.30 do lekarza,bo zatoki mi żyć nie dają,wrrrr.moja mama jest najlepsza,rozmawiam z nią przez tel i mówię o tych zatokach,a ona:mówiłam,żebyś czapkę zakładała!!!mama to zawsze mama,czy dziecko ma 2 czy 32 lata,to i tak by sama czapę na uszy naciągała;))

Beatka, aj cieszy mnie to okrutniw, ze z siostra moge na wszystkie tematy pogadac. Jak jedna ma problem to rozwiazujemy razem :) Fajnie tak, a pomyslec, ze jak bylam mlodsza, a siostra pelnoletnia to nieraz sie klocilysmy, a teraz obydwie dorosle i mamy niekonczace sie tematy, s jest starsza prawie o 10lat :)
Maryla, u mnie sloneczko. Przyjezdzaj tutaj. Snieg jak stopnial tak sie nie pojawia znow i mam nadzieje ze juz go nie bedzie. Jak tam sklepik wczoraj?
Mama05, dziekuje za pozdrowienia. Siostra juz jest u mnie, a ja jeszcze poszlam spac od 9ej i dopiero teraz otworzylam oczy.

WIOLKA -JAK otwierasz bb pokazuje się taki pasek żółty chyba i tam jest mowa o lepszym otwieraniu stron , mi ten pomysł nie wypalił , i siedzialam pół dnia wczoraj i męczyłam się z tą internetową zagadką...

Bibinka, dokladnie kontakt to mamy superowy. Z ta mama to mam podobnie. nieraz jak zachoruje to ta do mnie, ze to sa skutki chodzenia bez czapki itp. brrrr

reklama
Bibinka, dokladnie kontakt to mamy superowy. Z ta mama to mam podobnie. nieraz jak zachoruje to ta do mnie, ze to sa skutki chodzenia bez czapki itp. brrrr

pysia mnie to nawet czasem bawi,ale jak zaczyna za bardzo truć,to zmieniam temat i tyle.albo jej nie mówię o wielu sprawach,tyle tylko,że ja z nią nie mieszkam,a Ty jeszcze trochę musisz się pomęczyć

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry