P
pysia888
Gość
Josephine, powinni Ci wymienic to mleko.
Ja dzis caly dzien zAmierzam spedzic z kochana siostra. Uwielbiam ja
Ja dzis caly dzien zAmierzam spedzic z kochana siostra. Uwielbiam ja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze trzebaby sklep zmienic
rozumiem Cie bo ja tez nie wyrzucam jedzienia-albo wystaw na allegro,albo jesli to sa 4 puszki zanies do szpitala gdzie na oddzialach sa dzieci w takim wieku albo do domu dziecka-ja bym tak zrobila . PYSIA- to przyjemnosci z siostra
pozdrow Ja ode mnie
MARYLKA- gdzie jesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeś
o chyba wczoraj cos sie stalo...wieczorem nic nie napisalaś,teraz sie nie przywitalaś...martiwe się:-(
natomiast dzis moj syn nawalil-obudzil sie o 6.20 Tom dal Mu kakao,wypil,ale juz nie zasnal
i po chwili tak gadal ze chce na dol,ze juz sie wyspal
trzebabylo wstac o 7 nie bylo rady
zawiozlam Zuze do przedszkola,teraz bylam u sasiadki bo sie wyprowadza i wszystko przewiozla na wynajete mieszkanie wiec pozyczylam Jej odkurzacz.na 15 mam dentyste i znow trzymaj sie za kase-dopiero byl mechanik,dzie dentysta i w piatek znow mechanik a w srode przeglad i znow kasa...
a jeszcze po 20 marca ubezpieczenie auta...normalnie koszmar... co chwile na cos kasa potrzebna. nienawidze takich miesiecy jak ciagle sa jakies wydatki. dobrze ze przeglad samochodu robi sie raz na rok i tak samo ubezpieczenie bo inaczej to czlowiek by finansowo niedal rady.WIOLKA-witam Cie,Mala ladnie pospalanatomiast dzis moj syn nawalil-obudzil sie o 6.20 Tom dal Mu kakao,wypil,ale juz nie zasnal
i po chwili tak gadal ze chce na dol,ze juz sie wyspal
trzebabylo wstac o 7 nie bylo rady
zawiozlam Zuze do przedszkola,teraz bylam u sasiadki bo sie wyprowadza i wszystko przewiozla na wynajete mieszkanie wiec pozyczylam Jej odkurzacz.na 15 mam dentyste i znow trzymaj sie za kase-dopiero byl mechanik,dzie dentysta i w piatek znow mechanik a w srode przeglad i znow kasa...
a jeszcze po 20 marca ubezpieczenie auta...