reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Josephine, powinni Ci wymienic to mleko.
Ja dzis caly dzien zAmierzam spedzic z kochana siostra. Uwielbiam ja :)

reklama
pysia - zazdroszcze takiego kontaktu z siostra ja mam tylko siostre alenie ma miedzy nami jakiesz szczegolnej wiezi moze dlatego ze nie było mnie tu 3 lata nie wiem
josphine- no szkoda ze nie wymienili powiem ci ze w irlandii to ci wszystko wymienia nawet kwiaty ciete jak ci zwiedna w przeciagu tygodnia to ci wymienia na nowe :)
sergeevna -przykro mi ..
mama05- fajnie masz moj maz nawet jak jest w domu to i tak go nie ma bo całe zycie na podworku cos robi ...a to kreta goni a to sciezki odsnieza bo mu za wąsko a to cos przy samochodzie robi i tak to jest
dobra zmykam bo mi osakrek nie daje posiedziec buzka

JOSEPHINE- no widzisz tyle kasy u nich zostawiasz a teraz sie wypieli-nie ladnie:no:moze trzebaby sklep zmienic:tak:rozumiem Cie bo ja tez nie wyrzucam jedzienia-albo wystaw na allegro,albo jesli to sa 4 puszki zanies do szpitala gdzie na oddzialach sa dzieci w takim wieku albo do domu dziecka-ja bym tak zrobila . PYSIA- to przyjemnosci z siostra:tak:pozdrow Ja ode mnie:tak: MARYLKA- gdzie jesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeś:confused::confused:o chyba wczoraj cos sie stalo...wieczorem nic nie napisalaś,teraz sie nie przywitalaś...martiwe się:-(

b e a t k a -a jak pogonil kreta bo my wlasnie walczymy:((( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05 -własnie w tym problem ze nie pogonił i teraz intesywnie mysli .. jakby to zrobić i mam pytanko jak urodził sie dominik to zuzia juz bez pieluszek chodziła??? bo aj sieboj ze bedziemy miec problemy moj oskarek to nawet nie chce usiasc a co dopiero mówic o siusianiu i tak sie boje ze bede miala dwojke w pieluchach

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny.
my juz na nogach ale tym razem od 8 :-)
josephine co za wredni ludzie... mama05 ma racje jedyna rada to oddac to mleko jakim potrzebujacym bo szkoda zeby sie u ciebie zepsulo.
sergeevna przykro mi kochana, wiem jak fajnie jest myslec ze jest sie w ciazy. twoj facet chyba jeszce nie jest gotowy zeby sie ustatkowac moze boi sie rozpoczac zecie na powaznie.slub, dzieci to jednak powazny krok. moze sprobuj pogadac z nim tak od serca.
marylka jak tam wczorajszy utarg?

no ja juz w tym szale myslalam zeby sklep zmienic
tylko ze 2 gi jest jakies 15min na piesza stad
no a ja pod uwage musze wziac ze jak ide na zakupy to licznik bije i place za nianie
a ten mam 2 minuty od domu... chyba ze zaczne te zakupy robic z mezem w sobote raz w miesiacu w zupelnie innym miescie/sklepie
bo tam juz po takim czyms ochoty nie mam wrocic...

marylka witaj! jak utarg wczoraj?

b e a t k a -jak urodzilam Domisia to Zuzia miala dokladnie rok i 11 m-cy wiec byla na pieluchach i przez pol roku mielismy 2 na pampersach,ale jest na to sposob-jak do nas mial ktos przyjsc w odwiedziny do synka i pytal co potrzeba to mowilam-paczka pampersow 2 lub 3 -ubranka,zabawki,sprzety-wszystko mialam i kazdy rozumial,ze pieluchy najbardziej sie przydadza-i tak pierwsza paczke kupilismy my jak Domi skonczyl pol roku to wtedy juz Zuza byla na majtkach i jak zaczela wolac to robila w dzien a w nocy nie budzila sie na siku,natomiast Domi jak mial 2 lata zaczal robic na wc i siusiu i kupke, za to do dzis na noc Mu zakladam pampersa i posika-ale kupuje 1 paczke i mam na 2 m-ce.

WIOLKA-witam Cie,Mala ladnie pospala:tak:natomiast dzis moj syn nawalil-obudzil sie o 6.20 Tom dal Mu kakao,wypil,ale juz nie zasnal:no:i po chwili tak gadal ze chce na dol,ze juz sie wyspal:baffled:trzebabylo wstac o 7 nie bylo rady:dry:zawiozlam Zuze do przedszkola,teraz bylam u sasiadki bo sie wyprowadza i wszystko przewiozla na wynajete mieszkanie wiec pozyczylam Jej odkurzacz.na 15 mam dentyste i znow trzymaj sie za kase-dopiero byl mechanik,dzie dentysta i w piatek znow mechanik a w srode przeglad i znow kasa...:crazy:a jeszcze po 20 marca ubezpieczenie auta...

Witam się z rana ufff ...nadrobiłam wasze gadulstwo :-D:-D ,,,,,. Gratulacie dla nowej mamy , trzymam kciuki ,,, .
wiecie jakie zdziwienie mnie dopadło jak rano odsłoniłam okna :szok::szok::szok: , a tam śnieg ...

reklama
WIOLKA-witam Cie,Mala ladnie pospala:tak:natomiast dzis moj syn nawalil-obudzil sie o 6.20 Tom dal Mu kakao,wypil,ale juz nie zasnal:no:i po chwili tak gadal ze chce na dol,ze juz sie wyspal:baffled:trzebabylo wstac o 7 nie bylo rady:dry:zawiozlam Zuze do przedszkola,teraz bylam u sasiadki bo sie wyprowadza i wszystko przewiozla na wynajete mieszkanie wiec pozyczylam Jej odkurzacz.na 15 mam dentyste i znow trzymaj sie za kase-dopiero byl mechanik,dzie dentysta i w piatek znow mechanik a w srode przeglad i znow kasa...:crazy:a jeszcze po 20 marca ubezpieczenie auta...
normalnie koszmar... co chwile na cos kasa potrzebna. nienawidze takich miesiecy jak ciagle sa jakies wydatki. dobrze ze przeglad samochodu robi sie raz na rok i tak samo ubezpieczenie bo inaczej to czlowiek by finansowo niedal rady.

u mnie dzis za oknem deszcz... brzydko az mi sie nic niechce...
wiecie co cos mi sie BB otwierac niechce:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry