Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co się jej dziwić- fotele wygodne do drzemki, to nie dziwota, że je okupuje
my może też kiedyś na takie zamienimy, ale póki co mamy nowy komplet z równie wygodnymi fotelami, więc nie prędko ;-) ale koncepcja zostanie 

Ale powiem Ci jedno - zajmują w diobły miejsca - ja je zamówiłam z nadzieją ze się więcej miejsca w salonie zrobi
Wyszło na odwrót 
O już pamiętam - z ciśnieniem śródgałkowym i śródczaszkowym które może się w ciąży podwyższać i powodować taki objaw - ale może też to być tylko tik. Lepiej niech idzie do lekarza i poprosi o konsultację okulistyczną i neurologiczną 

wczoraj już po kąpaniu zauważyłam, że mi się jakaś "kaszka" zrobiła, ale teraz to swędzi okrutnie wrrrrr... nie chcę drapać, bo jak ja będę wyglądać z czerwonymi plackami na czole?
swędzi to jak diabli. może to jakieś uczulenie? przy tym remoncie to jednak sporo się używa różności. ale dziwi mnie to, że już tyle remontów przechodziłam i wogóle, a tu takie coś
nigdy nie miałam na nic uczulenia. widać na starość mnie bierze ;-) oby wapno pomogło, bo będę mieć na czole czerwone szramy od drapania oprócz tych placków 
Bunia swędzi cię bo za dużo rozmyślasz ;-)![]()

Przecież mogłaś być na kontrolnej wizycie, a jeśli się zorientują to mogą tylko Ci pozazdrościć