B
bunia87
Gość
buńcia- Ty powinnas dostac @ za dwa dni ? o kurczaczek, testujesz wtym miesiącu dziouszka czy niet ?
nie słonko, już nie testuję
dziś zrobiłam teściora, bo jestem w trakcie przeprowadzki i bałam się czy mogę nosić- tzn. musiałam się upewnić, że mogę. no ale jedna krecha- w sumie test to tylko formalnośći była, bo czuję że @ idzie. jak się opuźni to pewnie dzień lub dwa, bo później mnie cycolki zaczęły boleć, więc może coś tam nie teges. ja tam narazie nie mam czasu na zaciążanie- skoro 2 lata na to czekałam, to teraz chwilowo nie mam czasu. muszę zrobić porządek z gratami, przenieść się, uporządkować też relacje z małżonem, bo ostatnio bywało kiepsko. dużo pracy przede mną, więc nie myślę o tym ;-) jak dla mnie, to staranek nie ma- jest bzykanko na zachcianko i tyle. nawet nie patrzę który dc, bo mi się nie chce czasem specjalnie czaić na suwaczek ;-) ostatnio czaiłam bo musiałam zobaczyć w jakich dniach przypada mi @.rany, ale siem rozpisałam
i tylko o sobie. pozdrawiam was dziewczyny i uciekam do wyrka, do małżona ;-) rano trzeba wstać i dalej walczyć z graciarnią