monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
aga - pw 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie chciałam sprawić Ci przykrości
Mam nadzieję że jutrzejsze krechy będą bardzo wyraźne i jutro podasz mi dane do suwaczka na listę
Nie złość się :-)
Oficjalnie wypłukuje się on z organizmu w ciągu ok 24h więc nie ma długiego okresu półtrwania
Więc jak chcecie to działajcie 

Monisia Ty się nie smuć, masz powody do radości!!!
Bezpodstawne gdybanie, że coś się stanie to jest dla mnie jakieś nieporozumienie.
Trzymaj się i spokojnie
Kochane ja sie nie złoszcze - po prostu mi smutno ze tak zareagowałyściemonisia - przepraszam - chyba właśnie ta sprawa z mama mnie tak zdołowała ostatnio :-( Prawdę powiedziawszy ja się nauczyłam że często w życiu bywa odwrotnie niż chcemy i lepiej się nie nastawiać za bardzo a miło ucieszyć niż nastawić a potem płakaćNie chciałam sprawić Ci przykrości
Mam nadzieję że jutrzejsze krechy będą bardzo wyraźne i jutro podasz mi dane do suwaczka na listę
Nie złość się :-)
kyra - nie musisz czekaćOficjalnie wypłukuje się on z organizmu w ciągu ok 24h więc nie ma długiego okresu półtrwania
Więc jak chcecie to działajcie
pysia - trzymam kciuki
Ja chce żeby już było jutro o 21 żeby mój miś już był w domku i żebym mogła go przytulić i nie puścić przez całą noc :-(
Idę wyjąć od szynki kawałek i zamarynuje go na szybko a jutro z rana wstawię do piekarnika tak żeby na 11 był ciepluteńki :-)
Oj szatańska cyferka mi wyszła w ilości postów![]()
hmmm jak masz nam coś do powiedzenia to wal śmiało na forum a nie za naszymi plecamiaga - pw![]()

a kiedy najlepiej zatestować jakby @ nie przyszla? ktorego dnia cyklu?Sorbus- ja nikogo nie obgaduje, bo nie mam powodu...chyba ze Ty tak uwazasz...i nikt nie stwierdził ze jest niemiło oprócz ciebie!!!! Co miałam Wam do powiedzenia to powiedziałam na forum, a PW jest po to ze jak się chce cos komus napisac to sie pisze!!! A ty z tego nie korzystasz???hmmm jak masz nam coś do powiedzenia to wal śmiało na forum a nie za naszymi plecami
oj zrobiło się niefajnie a my chciałyśmy dobrze - jak dla mnie to finito - ja jak mam cos komus do powiedzenia to pisze a nie za plecami obgaduje

bo w końcu wszystkie pouciekają z nerwow na zawsze i forum zaniknie na amen