• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol witaj Kochana :) Ja wypilam herbate i tak mnie ssac zaczelo ze jeszcze zanim S wyszedl do pracy zjadlam sniadanie przed 6.00 rano co mi sie nie zdarza czesto :P

Kyra ja przepisu nie mam ale pare razy robilam z netu (wszystkie na kluski slaskie przepisy sa prawie takie same) i wyszly bardzo dobre. Narobilyscie mi smaka :) Jutro tez zrobie :)

reklama
ale brzuchatki :D no no nie pogadasz ;) dobrej nocki Wisienka
K jutro do Łodzi jedzie, wiec moze tez powoli będę znikać, by nie obudzić ;) ale chwilkę jeszcze będę.

SOL A ja mam męża ślązoka to muszę chyba się nauczyć te kluchy sama robić;-) No a brzszek to Ty masz koleżanko już hoho:-D
KRAKOWIANKA ja widziałam Twój WIELKI :) brzuszek, tylko miałam problemy z kompem i wyleciało mi z głowy, że chcę go pochwalić, ale miałam cały czas świadomość, że o czymś ważnym nie napisałam!!!

jaewa - no to fajnie :-p hehe - chciałaś objawów ciążowych to masz :-D spróbuj na noc sobie zimne kakao robić albo szklankę zimnego mleka wypijać :tak: ja tak robię jak czasami mi nadkwasota się daje we znaki :-)

kyra - no to jak trzeba to trzeba :-D ja jakoś potrzeby chwilowo nie odczuwam :-p wiem jak zrobić kopytka czy pierogi i setki innych potraw - to mi wystarczy :-p jak kiedyś mnie najdzie i będę zmuszona to się nauczę :-D

Wisieńka - pchełki :-)

Spadam bo marynatę już zrobiłam i trzeba się mięskiem zająć :-D No i Karolę muszę wreszcie spacyfikować :-p A ja mam oczy na zapałki :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol kiedyś kumpeli dzidzia nie umiała powiedzieć "dziekuję" bo za trudne i mówiło kuje, i tak czasem sobie mówie ;) bo mi się bardzo to spodobało :D

kyra to czekam czekam i się doczekam. a gdzie to sie szlajałaś???

Sol dzikuje, wyprobuje :) Takie objawy to mnie nawet ciesza :) Dobrze ze nie mam mdlosci poki co :P
Jedno co mam to zaparcia mnie troche mecza ale daje rade....
No nic dziewuszki ja spadam jeszcze na chwilke do wyrka bo za troche bede sie brala za ogarniece domu i powolne przygotowywanie luncha bo S ma dzisiaj wczesniej wrocic z pracy :)

reklama
jaewa - na zaparcia możesz sobie błonnik kupić :tak:

mloda - nasi znajomi też nie wiedzą czasami o co jej chodzi :-D I nie wiem czemu "kunki" a nie np kuje ale spoko :-D

wisieńka - cierpliwość jest cnotą :tak: Tak - ja wiem to ty nie musisz być w tej kwestii cnotliwa :-D W sumie cnotliwość w tej kwestii nawet nie popłaca :-p To idź dorwać męża a nie do mnie z takimi :-D

Dorba - spadam marynować i usypiać bo rano muszę wcześnie wstać :tak:

Dobranoc wszystkim :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry