Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Brzusio coraz bardziej widoczny jak widać
misia no widzisz a ja mam na odwrót chyba jak dużo leżałam to mnie bolało a jak jestem w pracy i sie krzątam to mnie nie boli - jak na razie chyba moje dziecko będze po prostu ruchliwe i nie uleży w miejscuWitam sie poniedziałkowo
Ja zaraz lece do Mamy a wcześniej musze tsh zrobić bo jutro wizyta u ginki i chce mieć świeże badania - mam nadzieje, że już bedą ok...
Byliśmy przedwczoraj w sklepie i była megaaaa kolejka... aż tu nagle ktoś nas zawołał do kasy i podeszłam pierwszaBrzusio coraz bardziej widoczny jak widać
Marylka mnie też tak ciśnie i momentami pobolewa... a przede wszystkim jak długo chodze albo stoje ale wtedy sie kłade i jest lepiej.
Lece Kochane sie wykąpać i sie zbieram powoli.
Miłego dnia!!

, ale nic nie dał, boje sie brac kolejnego, bo jezszce zre ten cholerny antybiotyk ( dziś sotatni dzień ) ale nadal czuje się chora, nos zatkany i ten łeeeeeeeeeb, moze to zatoki nie wiem, kuzwa !!!
, na tym samym wózku jedziemy w tym miesiącu, ja tez biore antybiotyka i tez czekam na @ dzis chyba 24 dc a ostatnio miałąm 25 dni, ale objawów nul nul nul , poprostu zero, nawet nie czuje, ze mam @ dostac

ale jak myslita moge z tej wody zrobic jaki barszczyk ??? 

wisienko - czesc kochana ;-), a no widzisz, gotuje te bestie juz dwie godziny i tylko się głodna zrobiłam, bo te bulwy nadal twarde,
to jest perwszy i ostatni raz jak sie za to zabrałam.
Jak się wkurzę, to do sklepu zaraz pójdę i kupie gotowe !