Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A po za tym ja nie umiem wysiedzieć na dupie
Z Karolą leżałam bo miałam takiego stracha że mnie paraliżowało a teraz jakoś spokojniej podchodzę do tematu
Po za tym nawet jakbym teraz urodziła to moje dziecię jest na tyle duże że dało by już sobie radę
Byłaby wcześniakiem ale ... mój M też jest wcześniakiem i jakoś żyje i nic mu nie jest
A waży sporo bo już ok kilograma więc więcej niż niektóre maluszki w tym tygodniu więc strach mniejszy
Wiem zer im dłużej w brzuchu tym lepiej ale już punkt krytyczny przekroczyłyśmy 
potem jeszcze muszę królewnie kolację zrobić i sobie i ... może uda mi się walnąć na wyro na 10 min
Ale muszę jeszcze pozmywać i mięso na jutro zamarynować a o 4 rano muszę wstać żeby je nastawić
No ja nie umiem usiedzieć na dupie - chyba za dobrze się czuję w tej ciąży
Z Karolą jak wymiotowałam po naście razy dziennie i nie mieszkałam u siebie to siedziałam w pokoju i albo na kompie albo spałam a teraz na swoim jak się dobrze czuję to w życiu nie usiedzę na miejscu
Po za tym jak jestem sama to muszę się Karolą zająć, domem i jeszcze gotowaniem, sprzątaniem, praniem, muszę jeszcze dwa projekty stron zrobić bo mam zamówienie aaaaaaaaaaa.... zapomniałam o tym
no to ładnie dupy dałam
muszę to szybko zrobić bo mnie dziewczyna zje
Ale to jutro - dzisiaj mam jeszcze w pierony roboty
Ja mam chyba ADHD w pełnej postaci