reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny! Wczoraj tu wesoło i radośnie było :)) Oby i dziś tak było, bo pogoda piękna :))) No i dziś mam wesele :))

I dziewczyny w związku z tym, że @ nijak się u mnie nie rozkręciła - a plamienie było mega skąpe, to też poproszę o trzymanie kciuków - choć nie wiem kiedy testować będę - myślę, że poczekam do piątku.

Ostatnia edycja:
reklama
Lilmaja trzymam &&&& i przesylam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)

Dzien dobry kobietki!!!
lil
trzymam &&&&&&&&&&& i baw sie dobrze na weselu! Ja tez wychodze dzis ale na halloweenowa imprezke ale bez przebieranek, jakos nie mamy tego we krwi. Poogladamy ludzi chociaz... No i najpierw do pracy ide:-(

dzien dobry :D

wisienka- do boju! hihihihihi obiecuje ze juz wiecej krzyczec nie bede :D ahahaha ale to z radosci bylo :D bardzo sie ciesze Twoim szczesciem i wiesz.. to tak jakby moje II kreseczki byly..

sciskam Cie kochana mocno :)

Sol- jak tam Twoj brzusio???? rosnie dalej? pytam, bo ja juz wygladam calkiem "sporo" :D dawaj fotke :D ja Ci na zachete wrzucam swoja.. tylko mnie prosze nie zalamywac- ja juz mam problemy z kregoslupem i nogami :( mam takie skurcze lydek, ze juz nie wiem co na to moze zadzialac... masakra jakas...

IMG_1763.jpg

Maggy77 sliczny brzusio, a masz wiecej dzieci? Ile sie staralas o to jeszcze nienarodzone malenstwo? Mnie nogi bola nawet teraz jak o ciazy moge jedynie pomarzyc hehe

dzieki amalfi :)
to moje pierwsze ;) od marca przestalam brac tabletki anty i zaczelam brac folik.. zaczelismy sie starac z poczatkiem czerwca, zaraz po mojej @ i od razu nam sie udalo :D
a tez bylam pewna, ze ciezko bedzie.. i sie przygotowywalam na min. 6 m-cy probowania.. dzieki mama05 namowilam mojego, zebysmy zaczeli juz w czerwcu, a nie tak jak planowalismy- we wrzesniu :) i to byl bardzo dobry wybor :D

Maggy brzusio pierwsza klasa :) Ja wstawie swoj w przyszlym tygodniu:)
Biedna mam nadzieje ze te wszystkie dolegliwosci za troche mina.....
Kochane ja uciekam,milego dnia :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No tak bo mama miala wyczekiwane malenstwa to wiedziala co doradzic,nie poszlo jej latwiutko. Ciesze sie ze ci sie udalo, bardzo dobrze wygladasz, nawet z brzuszkiem, a moze zwlaszcza z brzuszkiem.

reklama
maggy - ja będę zołza i wstawię dopiero jutro bo chwilowo mam u siebie mamę i nie mam jak wstawić :-p A po za tym po obiedzie spadamy zanieść M obiad do pracy i jak wrócimy to będę miała trochę roboty :sorry: Ale mój brzusio ostatnio nie chce rosnąć - teraz mi w dekolt poszło :-D A Emila rośnie do środka :-p Wreszcie :-D

Spadam bo głupio tak przy matce :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry