reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No witam Kocurku, takiej propozycji nie można odrzucić :p Czyli.... testujemy o 16:00 :)))
Przyjemnego dnia Ci życzę, i samych grzecznych uczniów ;)

Gwiazdeczka - no to teraz tylko zostaje - Złapać jajeczko :))) Kciukasy

reklama
witam sie ponownie.
pragne sie pochwalic ze wyniki mam bardzo dobre i moja pani doktor stwierdzila ze widocznie ciaza mi byla potrzebna zeby anemia sie uspokoila.... meczylam sie z nia 7 lat a wystarczylo urodzic dziecko i ani sladu po niej:-).
zapomnialam co mialam do ktorej napisac :-) wiec napisze tylko ze trzymam kciuki za wszystkie:-)

GWIAZDECZKA pewnie, ze mozesz do nas dolaczyc :)
EDYTA jakiegos powera mi brak zeby wziasc sie za cokolwiek a na zakupy nie cierpie chodzic no ale musze cos na obiad kupic....
MAMA pozniej napisze przepisik ok? bo to wynaga wiekszego wysilku - wstac z lozka po przepis i przepisac ho ho ;D

Dziewczynki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za wasze teściki. Oby wyszły dwie grube krechy i trzeba by zacząć mężów nękać. :-D Ja chyba też zrobię test owu żeby wiedzieć skąd to ciągnięcie w podbrzuszu. Czy owu czy cos innego.

no i jestem z testem zrobionym w dłoni ............
szok ............... jak patrze na niego na płasko bo tak sobie leży to nic nie widzę tylko jedną grubaśną testową krechę ,ale jak zerkam pod światło to jest tam druga ledwo co widoczna , brzuch boli jak cholera @ nie ma , plamek też nie ma .......... dziś 34 dc .

reklama
Duszku a jak długie masz z reguły cykle? Może powinnaś zrobić jutro jeszcze jeden z porannego moczu? To najlepsza pora na testy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry