reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku współczuję Ci tego zimna w pracy. Ja też zmarzluch jestem. Nawet w domku mój mąż śpi w samych bokserkach a ja w szlafroku :-D
Gwiazdeczka tulam Cię mocno kochana, wszystko będzie dobrze, w klinice na pewno CI pomogą.

Sol super, ze kołyska juz doszła :-) i że kaskę już masz tak szybko też fajnie :-)

Mama bardzo się cieszę, ze jesteś zadowolona z wizyty sisterki :-) pewnie nagadać się nie mogłyście :-)

Hej Wiola z Iwusią lepiej? Powiem Ci, ze mi też dużo daje znajomość z Wami :-)

Dzieki za wsparcie kobietki! Niniejszym chcialabym sie pozegnac...ale nie na zawsze...musze poukladac mysli i zajac sie moimi hormonami, a wtedy sie znowu pojawie. Zycze kazdej z Was, aby bylo jak najlepiej, tak jak tego chcecie i to jak najszybciej! Nie zapominajcie o mnie, ja o Was nie zapomne! Buziaki :-***************

pszczółko jaka Ty kochana istota .... :) Zupełnie inaczej by mi się pracowało w ciepełku - a tak to tylko liczę minuty szczękając zębami :))) Aale byle do wiosny..!

wiolu a dołączysz do kawki?? Zapijemy wszystkie smutki!!! :))))

gwiazdko kochana !!! :eek:

kocurku musze cie zmartwic ja niestety nie pije kawy... poprostu jej nie lubie... no to teraz sobie nagrabilam:cool2::sorry2:
gwiazdko.... rozumiem ze ciezko ci bedzie z nami pisac ... ale bedziemy tesknic. jezeli naprawde chcesz odejsc to rozumiem ale prosze napisz czasem co u ciebie.dobrze?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry