Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kocurku współczuję Ci tego zimna w pracy. Ja też zmarzluch jestem. Nawet w domku mój mąż śpi w samych bokserkach a ja w szlafroku Gwiazdeczka tulam Cię mocno kochana, wszystko będzie dobrze, w klinice na pewno CI pomogą.
Sol super, ze kołyska juz doszła :-) i że kaskę już masz tak szybko też fajnie :-)
Mama bardzo się cieszę, ze jesteś zadowolona z wizyty sisterki :-) pewnie nagadać się nie mogłyście :-)
Hej Wiola z Iwusią lepiej? Powiem Ci, ze mi też dużo daje znajomość z Wami :-)
Dzieki za wsparcie kobietki! Niniejszym chcialabym sie pozegnac...ale nie na zawsze...musze poukladac mysli i zajac sie moimi hormonami, a wtedy sie znowu pojawie. Zycze kazdej z Was, aby bylo jak najlepiej, tak jak tego chcecie i to jak najszybciej! Nie zapominajcie o mnie, ja o Was nie zapomne! Buziaki :-***************
pszczółko jaka Ty kochana istota .... Zupełnie inaczej by mi się pracowało w ciepełku - a tak to tylko liczę minuty szczękając zębami )) Aale byle do wiosny..!
wiolu a dołączysz do kawki?? Zapijemy wszystkie smutki!!! )))
kocurku musze cie zmartwic ja niestety nie pije kawy... poprostu jej nie lubie... no to teraz sobie nagrabilam
gwiazdko.... rozumiem ze ciezko ci bedzie z nami pisac ... ale bedziemy tesknic. jezeli naprawde chcesz odejsc to rozumiem ale prosze napisz czasem co u ciebie.dobrze?