Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kocur soczek z pomarańczy - własnej roboty, stary przepis, ale mniiiiiiaaammm :-) Made ja już po wizycie, wszystko jest dobrze, dzidzia ma aż 3 cm ;-) serduszko łomocze, cieszę się ogromnie, nie masz pojęcia jak!!!
młodam - bardzo, bardzo się cieszę !!!!! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze )))))
aaa.... no to szybko instaluj suwaczek )) będziemy obserwować jak fasolka pięknie rośnie ))
Sol - staram sie bardzo z postami pod postami ale nie zawsze wychodzi ;-)
laski ja sie zegnam powolutku. chlop mi jeszcze z pracy nie wrocil.. najwczesniej za 40min bedzie. Masakra jakas. Oznacza to, ze bedzie padniety i nie bedziemy dzis sie juz przytulac.
kolacja gotowa czeka - ostatecznie bliny z roznosciami, z mozzarella, kozim serkiem, pesto, pasta z baklazanow na ostro itd. plus troche salaty z papryka i szpinak usmażony. Pozbylam sie w ten sposob pieknie roznych resztek z lodowki. Jutro znow czas na duze zakupy, musze sobie przed snem powymyslac co tym razem pysznego zrobic. Cos czuje, ze bedzie hindusko-chinsko w przyszlym tygodniu. No i jeszcze od dawna mam ochote na poledwice z boczkiem.
sciskam Was mocno. Pewnie jeszcze zerkne tu na chwile ale generalnie do juterka!
MLODAM - GRATULACJE!!! rzeczywiscie zrob suwaczek, bo sie jeszcze kilka razy tak zaskoczymy ;-)
młodam u mnie w miare dobrze... dziś nawet sie wyspałam bo w południe z Alą poszłam spać i 2 godziny spałam, po za tym to brzuch wielki wiec już naprawde ciązy i kręgosłup boli... do tego siku co 15-20 min. Skurcze... nie, raczej nie mam, czasem jakis słaby i niebolesny sie pojawi... ciekawe czy urodze w terminie czy znowu poród będzie wywoływany... a napisz jak u Ciebie po wizycie... ja mam jutro swoja...
Kochane ja dziś na króciutko - tylko troszkę nadrobiłam..
Gwiazdeczko tak mi przykro.........Mocno tulę!!!!!
Zapmarta gratulacje!!!!!!! 13 stycznia to super termin - mój Maciuś to 15 stycznia i aż się wzruszyłam!!!!! Już 2 lata minęły!!
Mlodam ale się cieszę!!! Ściskam i w takim dobrym humorze do końca ciąży już zostań!!!!! )
Staraczki moje kochane - spokoju ducha życzę - u mnie robi się nerwowo, raz śmiech raz płacz...Byle do końca cyklu jakoś wytrzymać, a potem niech się wszystko zacznie od nowa kręcić....BUZIAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maran pisałam stronkę wcześniej, na te chwilę wsio OK :-) z czego jestem niezmiernie szczęśliwa, serduszko pika, dzidzia ma 3 cm :-)
no to miło że sobie odpoczełaś w ciągu dnia.współczuje bólu kręgosłupa. no to chyba będziesz trzecia z nas co? czy Sorbek ma wcześniej termin? bo jakos sie zamotałam.
a na marginesie masz termin w dzień urodzin mojego K :-)
Madem boję się, że jak przyjdzie @ to będę całkiem zrezygnowana i nie wiem co dalej - ale póki co Maciuś dziś zrobił pierwszy raz siusiu na kibelek, a w sobotę świętujemy jego drugie urodzinki - więc mam o czym miłym myśleć ))) BUZIAKI!!!!!!!