• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiesz Kocurku, ja mam propozycję pracy, ale zawzięłam się..... bo tak się nie postępuje. Po prostu. Nie jestem człowiekiem, który miga się od pracy, zajęć czy jakimś kombinatorem, daję z siebie zawsze 100% i uczciwie podchodzę do tematu, ale teraz liczą się najwidoczniej pieniądze, a zatrudnienie nowego pracownika równoznaczne jest z niższą pensją i oczywiście gorszymi warunkami umowy.

Ale.... dość tych smętów )))) Liga rządzi, liga radzi......... :-D

Ostatnia edycja:
reklama
To co...??? Jeszcze po kawce??? made :)))))))
Kurczaczki... mieszkania u nas we Wrocku są takie drogie..... tyle co dom :) właściwie nie ma różnicy... szukam i szukam czegoś co by było warte swej ceny pod KAŻDYM względem hmmm....

To mówisz made kochana, że nie było Ci tak trudno, po tym jak zostałaś potraktowana, się "zadomowić "?? - mimo, że jestes rzetelnym i ambitnym pracownikiem.... :)

Ja jeszcze dwa lata temu nie wyobrażałam sobie siedzieć w domu - ależ to się może człowiekowi pozmieniać......!

haha :-D moj jak cos chce to mowi ze jest moim kochanym sloneczkiem :-D i zwykle jest " Asia, zrobisz swojemu sloneczkowi kanapki do pracy?" i jeszcze takim slodkim glosem ze jak tu odmowic?:sorry2:

Ach soreczki pysia :sorry2: a tak się zastanawiałam już, że coś Cię za długo nie ma.... ;-)

musia mój nie znosi się tak pieścić !!! ja mam zakaz mówienia "Grzesiu" :szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry