• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem socjologiem zajmuje się socjologią zdrowia, zdrowiem publicznym właśnie i metodologią badań, statystyką medyczną;)

yhm.. pieknie :-) Nigdy nie lubilam tego przedmiotu. Zazdroszcze zdolnosci dedukcyjnych. Wyksztalcona jestem na psychologa, nigdy nie pracowalam w zawodzie. Studia i praktyki zawiodly mnie. Moim konikiem jest medycyna (paliatywna w szczegolnosci), ale Pan Bog poskapil mi zdolnosci poznawczych albo po prostu na zlosc umiescil mnie w wyzu demograficznym... heh Pomagam w hospicjum w ramach wolontariatu.

reklama
wiola - bardzo pozytywnie :tak: :-D
edyta - niestety taka Polska rzeczywistość :-( I kij że na edukację wydałam ok 18 tys jak pracy nie ma :-( Teraz od października chce iść na uzupełniającą mgr ale zastanawiam się czy jest sens pakować kasę w to jak gucio z tego będę mieć - tylko papierek którym będę mogła sobie tyłek podetrzeć :wściekła/y:
krolowa - Wzek Babyace wzki dla dzieci baby ace - czerwony/czarny
pok - myśleliśmy z M żeby coś swojego otworzyć ale póki Emi jest mała to odpada. tymczasem robię strony internetowe na zamówienie i pomagam mężowi je robić jak on ma zlecenie :-p Teraz robię grafikę do jego portfolio ale siedzę sobie nad tym nocami i dłubię co by mi się podobało :-p Ale to taka robótka poza pitami :-p
paulina - my mamy meggy u teściowej w samochodzie i jestem zadowolona :tak:
FOTELiK 9-36kg REGULOWANY ZAGŁÓWEK szary_PROMOCJA! (1412723195) - Aukcje internetowe Allegro tylko my mamy czerwony :sorry:

A ja zniknęłam na spacerze :-D Wyszłyśmy z Karolą bo taka piękna pogoda :-) Obiadek też zjedzony a Emi dzisiaj się w głodzille bawi :-p

jestem [FONT=&quot][/FONT]:)

spacerek to dobra sprawa-1,5 godziny wolnym krokiem [FONT=&quot]
l010.gif
[/FONT] w slonku:-p:-p

Nadrobiłam! Wszyściutko!! :-)

wiola zawstydziła turbomana hehe !! :-D
.

KOCUREK- aaaaahahahahahaaha spadlam z krzesla [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
brawoaz9.gif
[/FONT]

Jestem socjologiem zajmuje się socjologią zdrowia, zdrowiem publicznym właśnie i metodologią badań, statystyką medyczną;)

EWULA- ja jestem socjologiem kutury:-p
gratki pracy!!

SOL- smaczego dla Emi :) a po jedzonku pewnie [FONT=&quot]
g030.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie wynik negatywny (1,9) - wiedziałam, że tak będzie, ale i tak się spłakałam, bo nie wiem po co w ogóle poszłam na to badanie i po co wydawałam pieniądze. I po co ten cały stres. Nie chcę już tak :-(:-(:-(

Wizyta u ginka 11 lutego.

Dziękuję Wam za kciuki i wsparcie!!!!!

Ostatnia edycja:
U mnie wynik negatywny (1,9) - wiedziałam, że tak będzie, ale i tak się spłakałam, bo nie wiem po co w ogóle poszłam na to badanie i po co wydawałam pieniądze. I po co ten cały stres. Nie chcę już tak :-(:-(:-(

Wizyta u ginka 11 lutego.

tule.... :-( To przykre, wspolczuje Ci. Grunt, to wyciagnac wnioski i dzialac.

o wiesienka - nawet wiem co to za dobry duszek :)

lapie fluidki!

oj lil - nie plakunciaj. w koncu sie uda. zobaczysz juz nie dlugo bedziemy sie z siebie smiac na te wspomnienia o testach nie w czas, emocjach i wyszukanych objawach. sciskam Cie mocno na placek!

WISIEŃKA- cześć siostra [FONT=&quot]
a095.gif
[/FONT]

LIL- Jestem z Tobą!! [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]ale 1,9 na kilka dni przed testowanie to moze jeszcze urośnie....

LIBBY- ja sie chyba z Toba dziś nie witalam-cześć babeczko :)

reklama
Ach mama dzięki - ale już nie mam siły tak stać na niepewnym gruncie, nic sobie nie wmawiam, doczytałam, że wynik 1,9 to na 100% ciąży brak.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry