• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
gusia, pszczólka wielkie dzięki :*:*:*:* jesteście kochane!!!! :-):-):-)
Kocurku tempka piękna :) teraz Twoja kolej

~~~~~~~~~~~~~~:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pysia ty cholero !!!!!!!!!!! ściągaj majty i po gołej dupie :-d :-d:-d:-d

a teraz dawaj pyska, wycmokam, wyściskam jak nie wiem co :-p ale się cieszę :*:*:*:*

Dzień dobry Kobietki :))))

Wczoraj sobie zrobiłam dzień FOCHA !!!!

Kocurek - do testowania !!!!!! :-D:-D Do szału mnie doprowadzicie, Uparciuchy jedne :-D przecież ja wiedziałam, wizualizacje robiłam ! :-D

Ostatnia edycja:
Kocurku wcale nie czuj się wykluczona, myślę że dołączysz do nas na dniach :-):-):-)
made TY wizualizacje, a u mnie potęga podświadomości :zawstydzona/y:

pysia - a faworkiem ? :-D mam z pół kg ))))))))
Ja się też budzę w nocy, i jajnik mnie kłuje :-p mówiłąm no.... wiedziałam, przecież to było pewne na 100%......... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D
G R A T U L U J Ę !!!!!!!!!!!!

pysia - pokazuj testa !!!! nacieszymy oczęta :-D

A Kocurek do sikania ! Będą cztery kreski dzisiaj ;)))) a jutro dołącza pok :-D:-D:-D ale ten październik się zapowiada cudnie.......

Ostatnia edycja:
made oj wczoraj jajnik czułam calutki dzień, caly czas bolał...
DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI :-):-):-):-)
Kocurku kiedy testujesz?

pyś Chciałabym ...... :)

Ale się cieszę :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) i jak ja do pracy mam sie zbierać teraz......???????

made może z tej okazji pierwsza kawka ???

Kocurek dziękuję nie piję :-D:-D:-D:-D
a to nie do mnie bylo :-D:-D:-D
KOcurku kobieto na pewno dołaczysz :)) test u Ciebie to już tylko formalność - to kiedy słonko?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Made a Ty wróżką jesteś ? :-) Bo ja też pragnę dzidzi, żeby Natalka miała rodzeństwo. Kiedy idziesz do lekarza?

Pysia a fluidki??? :-D

Kocurek uparciuszek z Ciebie :tak::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry