• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama : oooooooooooooooooooooooooooohh :-D:-D:-) slodki :))))
u nas w srode bedzie nocowal wujek meza i sie nie ciesze ;) na szczescie tylko & noc, rano spada na spotkanie jakies w pracy i wraca prosto do siebie hehe

reklama
mama no to super ze bedziesz miec gosci ...no i zawsze mysli ci zajma i nie bedzie myslec o testowaniu...
jos napewno nie jest tak zle jak u mnie.... dzis dom stoi do gory nogami..... a M wraca za 1,5h:-)

:-):-):-):-)

czesc dziewczynki

widze ze ostro działacie- oby tak dalej, nadal was wspieram duchowo i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja juz lece na tabsach anty- na 8 marca zapisalam sie do gin na kontrole...bede was odwiedzała czasami bo jakoś mi się stęskniło mimo ze nie pasuje do tego watku czuje do niego sentyment!!!!

przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mikusia u nas kazdy mile widziany.... niezaleznie czy pasuje czy nie do naszego watka.... wazne zeby kazdy sie tu mile czul
jos a co do tego zeszytu to tylko nie pokazuj go mezowi bo sie chlopoczyna zalamie

Ostatnia edycja:
Mikusia pasujesz do wątku! I zaglądaj! Buziaki!

Mama no 3 marca musi być dniem udanym!! Już się nie mogę doczekać Waszych testów!

:-)

przed chwilą z ciekawości zmierzyłam sobie temperaturkę (taaaak, wiem, środek dnia... ;-) ) ale siedzę na kanapie i w sumie mało aktywnie się ruszam, więc z ciekawości zmierzyłam i - 37,40! :szok::-D

jose widzisz jak chcesz to potrafisz :) ja narazie mialam perfumy pink sugar ale dla mnie za slodkie, i uwielbiam serie marzipan mniammmmmmmmmmm cos boskiego moge w ogole nie uzywac perfum jak uzyje zel i balsam o tym zapachu cudoo i wlsnie staram sie dobic do szamponow z tej marki i blyszczykow i ogole zorientowac sie co jeszcze maja i male zapasy zrobic :)

wiolka : nie pokaze! choc miedzy bogiem a prawda to maz tez lubi wydawac... nie tak jak ja ale jak na faceta to i tak to jest imponujace
dlatego nie ma mnie kto w domu nawrocic na dobra droge ;)

gumisia : nie wiiedzialam ze maja blyszczyki szampony itp!!!!! perfum teraz kojarze ze jest z taka ich wlasnie papryczka w sprzedazy w sephorze
kiedys wachalam ale tez nie moj zapach :)

reklama
a dziekować dziekować,fajnie
tu zaglądać mam miłe wspomnienia:)

sergi - tempka super- może jednak w tym ostatnim przedślubnym cyklu się uda, ja zrezygnowałam ze staranek też z tego powodu, my ślub(kościelny- cywilny już mamy) planujemy na lipiec 2012 wiec dopiero po nim zamierzamy sie ponownie starać

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry