• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamuś dzięki - spacerek był około pół godziny - super na słoneczku, ale trochę mroźnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! :)

reklama
jos - odpowiedzialam Ci ale musialas przegapic :) franc super - jestem b. zadowolona.
a co do mieszkania - powolutku. czekamy az pojawi sie cos interesujacego. jest super opcja ale 30 km od Genewy ;/ co prawda pociagiem 15 min ale... ja nie chce tak daleko.

o pok.... przepraszam zatem :) nie widzialam! super ze kursy udane :) a 15min... mi sie to wydaje b.malo
tutaj mozesz robic 30 mieszkajac i pracujac w centrum paryza! ludzie sa raczej przyzywczajeni do codziennego 40-50 a nawet godziny!
dla mnie 15 min od pracy to super sprawa! no ale na genewe to moze byc sporo

gumisia : ja sie nie wypowiadam w temacie hehehe, szukaj szukaj glorii na internecie ;) a tej firmy aquacos nie znam!

mama : rzuc murzynka! nie bede jadla palemkowego wymemlanego hahahaha

ps. tak sobie mysle o wysylaniu DHL-em : poldus dostal pare dni temu ciezarowe plyamobila DHL - taka sama jak prawdziwe hehe i sobie pomyslalam o tobie i zarelku wysylanym :)

wiolka : fajnie! zaraz bedziesz ciocia :)

Ostatnia edycja:
LIL- mrozno to bylo o 7.40 :)))fajnie,ze spacerek udany :)

WIOLA- no to oby do 3 marca -&&&&&&&&&&& i cała masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za siostrę i szczesliwy poród!!!
a kredki zawsze są smaczne-Zuza mi jadła ziemię z kwiatów choc wtedy to śmieszne nie bylo..:)

JOS- dobrze,ze masz świadomośc ze tyle wydajesz to nie jest z Tobą tak zle :))))

GUMISIA- nie znam tych kosmetyków-nie pomogę..

mama: niezle pocieszenie hehehe... :)
lil : ja raczej potrzebuje ksiazki "jak przestac"... tak to sie jeszcze na wesolo przygodami podkrece i dopiero zaszaleje hahahaa
musze sobie obmyslec jakis plan i sie go trzymac, zeby pozniej sie nie czuc jak taki robaczek co sie boi w lustro spojrze i chowa siaty po katach przed wlasna swiadomoscia

a polecam aquoline sa cudne, tzn bardziej jako kaprys dla ciala niz codzienna pielegnacja, ale ciezko je dostac, bo to wloskie kosmetyki, ehh ja zawsze sobie cos wymysle jak najtrudniejszego do zdobycia :) pojedyncze kosmetyki sa w sepforze ale akurat nie te ktore mnie interesuja, hmm zna ktos wloski :P

JOS- nie bedziesz jadła wymemłanego Palemkowego ;))))) oplułam monitor
juz wysyłam DHLem murzynka-no widzisz-pan przyniósł przesyłkę dla Poldusia a Ty pomyslałaś o mnie-super:)

LIL- Ty masz 3 marca wizyte a my 3 marca z Wiolą testujemy-mam nadzieje,ze to bedzie baaaaaaaaardzo udany dzień :))

reklama
gumisia : oswiecilo mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZNAM TA SERIE!!!!! ale u nas tylko balsamy s a wtakich malych fajnych buteleczkach
dostepne w marionnaud
mialam taki balsam bialej czekolady
ale pmaietam ze zapach cudo ale bardzo plynny (lekki) slabo nawilzal
ale zacmienie hehehhee !:)

mama : dziex :)

lil : probuje tak? ale nie przestala? hahaahah NIE DZIEKI !!! ;)

gumisia : chyba znalazlam nowa fanatyczke kosmetykow ehehehhehe :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry