• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pszczółka witaj kochana!!!!!!!!!!!! Brakowało Ciebie baaaardzo!!!!!!!! Zdrówka życzę kochana i pisz z nami! :)))))) HURA! Dużo osób ostatnio wraca na BB i to jest super :)))

Palemka zastrzeliłaś mnie kawą i ciastem truskawkowym! A u mnie w lodówce takie pustki!

reklama
Palemko no to super, że wszystko z Wami dobrze:-) A mogę sobie wyobrazić sobie Twojego męża, jaki dumny ;-) Co do laparo to nie wiem co to, ale decyzja należy do Ciebie, ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&& żeby obyło sie bez tego badania.mam nadzieję, że szybko się Wam uda :*

Pok witaj również :-) Co u Ciebie słychać?

hej Maju jak tam się czujecie??? Byłaś już u lekarza?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama czujesz, że będzie dzidzi? :-)

Wiola mam nadzieję, że mnie tu zasypiecie pozytywnymi teścikami w tym cyklu :-D

Tak bardzo mi Was wszystkich brakowało!!!

PSZCZÓŁKA- ja sie nie doszukuję "objawów" poza tym ze w toalecie widzę śluz na papierze bo go czuję to sie nie wsłu****ę w ciało-chyba sie wypaliłam po takim czasie-oczywiście bardzo bym chciała,zeby tym razem Marcelek był ,ale cóż..trzeba czekać:tak:

i mamy nadzieje,zasypać bb pozytywnymi testami niedługo:tak::-D:-D

ja nieladnie zaczelam dzien bo czipsami i orzeszkami solonymi ojj bedzie lanie, a diete .......... trafil

GUMISIAAAAAAAAAA- kolejny kopniak...chipsami zaczynac dzień:szok:Ty -matka polka -daj dziecku narmalne jedzenie:-D:-D:-D

PALEMKA- nooooooo-rozpisałaś sie-poszłaś po bandzie :tak::-p

JOS- no tak ,ja mam zawsze testy w domu i to jest problem :-D:-Dale bede dzielna i nie rusze testu wczesniej:tak:

lil - ciasto mąż kupił w sobote, co byś nie myślała, że ja taka akuratna jestem (hehe) posłałm go po ciasto śliwkowe do cukierni i patafian - przyniósł truskawkowe :-D dobrze, że drożdżóki nie przyniósł :-D

dobra ide na się przejsc na dzaiłkę, bo mi się zaraz mózg zlasuje ....
ciaooo :)

heheh mamita, ono jesli jest to narazie ma swoj bufet :) wiec korzystam :) i nie dolujcie mnie juz bo sama zla na siebie jestem bo przeciez dietka byla :(
kurcze jak tak dalej pojdzie maz wroci a ja z sinym tylkiem bede czekac .... :)

Mamuś do 3 marca już nie tak daleko, aaaa :-) w tłusty czwartek będziesz testować :-D Na pewno Marcelek przyjdzie do Was :-)

palemka : egoistko! wypluj i oddaj ! hahahaha
bedzie dobrze, najwazniejsze ze jestescie plodni ;) nie ma juz teraz wymowek! musi sie udac!

dziewczyny a ja wlasnie sie przerazilam...moim zakupoholictwem... sprzatam walizke, robie kilka pralek od rana... widze co czeka niewyprasowanego sprzed wyjazdu, plus wiem ze komoda malego jest pelna ze sie nie domyka bo dzis rano sprzatnelam co juz wyprasowane, do tego ciuchy w lazience, na lozku w pokoju malego, troche sie wala po domu... czesc sie suszy...to jest starszne!
ja mam naparwde 3 wyjscia :
1. maz zabiera mi karte i zostawia codziennie na stole jak za dawnych czasow pare euro na zycie
2. rozwodze sie i nie mam srdokow do zycia, ide do pracy = nie mam czasu na zakupy
3. IDE DO PSYCHOLOGA

usmialam sie... ale to wcale nie jets zabawne :szok:
czasem mam takie przeblyski swiadomosci jak widze ciuchy i kosmetyki, ale mija po kilku dniach i jak wracam do sklepu to juz o tym nie pamietam... tragedia jakas...:-(

ps. to chyba brzmi jak wolanie o pomoc!! HEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPpppppppppppppppppppppppppppppp

Ostatnia edycja:
kurcze jak tak dalej pojdzie maz wroci a ja z sinym tylkiem bede czekac .... :)

GUMISIA- no to sie uśmiałam :)

palemka- CIAOOO:))

POK- ja pamiętam ,ze jak darłam pape na wszystko i wszystkich to mąż wchodzil do kuchni i sięgal do szafki z lekami-liczyl ile zostało i mówił-dzieci jeszcze 5 dni i mama wróci do siebie...na drugi dzień -dzieci jeszcze 4 dni i mama wróci do siebie...

cieszyłam sie ze rozumie..bylo mi przykro ,ze nie moge sie opanować i czekałam kiedy sie hormony skończą..także dobrze Cie rozumiem..

PSZCZÓŁKA- no mam nadzieje,ze przyjdzie :))
za Ciebie zaciskam za nowy cykl&&& który masz dziś d.c.??

JOS- jak Palemka nie wypluje to ja mam jeszcze murzynka:))

LIL- witaj ponownie-jak spacerek :))??

palemka jak moglas sama zjesc?:-)
pszczolko bardzo sie cieszymy ze do nas wrocilas
mama ja raczej nie wytrzymam za dugo i pewnie obie bedziemy 3 testowac:-)
musialam isc iwe wykapac bo jadla kredke... i cala byla zielona:-pbiedne dziecko same soba musi sie zajmowac...a poand to siostar mnie straszy ze chyba zaczyna rodzic ale pewna nie jest(3 raz rodzi).... termin na 26

reklama
a dziewczyny ale mi odbija :) wykanczam meza finansowo beueheheh
od tygodnia tak mi sie chce kosmetykow, na szczescie wiekszosc rzeczy mi sie konczy wiec zamierzam zrobic wieksze zapasy, do wloskow juz kupilam, choc jeszcze mysle nad jakas maska:) perfumy jakies sie wykombinuje a od wczoraj sie uparlam na aquoline ale takie pustki byly ze nikt nie odpisal, widzial kto slyszal??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry