• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PALEMKA- ciesze sie ,ze Cie rozbawiłam :))))
no i masz suuuper żelazko

co do Marcepanka to pisałam do Niej w sobotę i dziś i ...cisza........

reklama
PSZCZOLKA- zdrówka dla rodzinki i powodzenia w nowym cyklu :):):i dzieki za &&&&&&&& :)

PALEMKA- jaaaaaa poprosze i dorzucam murzynka:) a do kawki cynamon :))

palemko o tak poprosze o ciasto bo kawy nie pije.... ale poniewaz nie pije kawy to ciasta podwojny kawalek.... udal sie mamicie tekst no nie?:-)
pok kurcze tak profesjonalnie mi odpisalas ze poczulam sie jak u ginka.... mi sie tez wydaje ze u mnie w dzien spodziewanej@ powina byc juz widoczna druga krecha... oczywiscie o ile w ogole bedzie
pszczolka zdrowia dla wszystkich zycze i super ze @ przyszla.... kciukasy za nastepny cykl

Ostatnia edycja:
Mama Palemka ja bardzo chętnie ciacho zjem i kawusia :-D

Mama czujesz, że będzie dzidzi? :-)

Palemka a co u Ciebie, chyba też Cię tu długo nie było. Jeśli mogę zapytać to co już wiesz, działacie?

Wiola mam nadzieję, że mnie tu zasypiecie pozytywnymi teścikami w tym cyklu :-D

Tak bardzo mi Was wszystkich brakowało!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aj dziewczynki, weekend przelecial szybciutko a teraz bedzie sie dluzylo do @....
widze ze sobie dogadzamy :) ja nieladnie zaczelam dzien bo czipsami i orzeszkami solonymi ojj bedzie lanie, a diete .......... trafil

palemka - ktos pytal gdzie na wakacje we francji najlepiej i odpisalam, ze prowansja super :) ot tyle :) moze musi, chociaz ulotka twierdzi, ze objawy uboczne ustepuja po dwoch miesiacach brania :( no nic. bardzo zle nie jest, wiec nie bede robic z tego afery choc przyznam Wam, ze moj normalny rzut agresji przed @ to nic w porownaniu do tego teraz - wybucham z nienacka i zupelnie nie umiem tego kontrolowac i M. mowi, ze ogolnie jestem nieprzyjemna i mam sie z ludzmi nie spotykac, bo strace znajomych :)

hej pszczolka :) milo Cie widziec :)

WIOLA- no ja swoją faze lutealna obliczam też na 14 dni wiec jeśli w 13 d.c. mialam owu to w 27d.c moge testować -czyli 2 marca ,ale wolę poczekać dzień i zatestuję 3 marca:)

ja już mam kawkę-Palemka czekam na ciacho:)

palemka : kawe mam, dawaj ciacho! :)))

mama : ty masz ZAWSZE testy w domu hahahahhaa

pok : jak francuzki? poszukiwania domu/mieszkania? pisalam wczesniej ale chyba nie widzialas... :(

ja pije kawke, mlody chrapie na dworze 9, wyjdziely pozniej na spacer
musze jeszcze ogarnac dom... bleeee :)

reklama
pszczólłka - byłam w klinice bezpłodności, jestem zdrowa, mam wszystko regularnie, progesteron i prolaktyna też, w środku pieknie i cudnie 9jak zawsze ) , mąż też zbadany i nie ma 70 mln plemników, jak wczesniej pisałąm tylko 140 mln hahhahahaha, bo to sie razy dwa mnoży, a ja nie wiedziałam, teraz chodzi dumny jak paw - buahahahahahaha ... no coment ... Pani doktór dała mi jeszcze kilka hormonów, by miec 100 % pewnośc, że fizjologicznie i "krewologicznie" ;-) jest okej, choć powiedziała, że się domyśla, że będzie okej , no i co ---- dała mi skierowanie na laparo, ale ja nie chce iść, bo ja w te ich laparo nie wierze - tyle ! Ale sie rozpisałam ... :szok:

mama wiola jos- pożarłam wszystko sama !!!!! :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry