• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLA- wiesz,to tak na rozweselenie :):):):)))
mnie też czasem korci wczesniej testować ,ale wiem ze nai ma sensu..dzień przez terminem to jeszcze ewentualnie...ale teraz czekam tak jak w listopadzie i dopiero dzień po terminie @ zrobię..

a Ty??bedziesz sie trzymała do terminu ???:)

GUMISIA- przecież wiesz kochana,ze zycze Ci dzidzi,ale tak na rozweselenia napisałam :)

reklama
najgorsze jest to ze teraz sie boje ze w piatek tez bedzie jedna krecha a w wekkend maz bedzie i nie zrobie wiec pozniej dopiero w pn :/
no chyba ze @ sie przeyplacze

dlaczego nie mozesz zrobic jak maz bedzie?
przy Twojej dlugosci cyklu - dzien @ to pierwszy dzien kiedy mozesz testowac.

POK TY NASZ ZNAWCO KOCHANY:-)A JAK MOJ CYKL TRWA 27 DNI?
mama postaram sie wytrzymac.... z Iwa zrobilam test w dzien spodziewanej@ i byly juz II krechy.... wiec najpredzej zrobie 3 marca... ale jak narazie testu kupionego jeszcze nie mam zeby nie korcilo

pok moj maz jest malo zorientowany w tych kobiecych sprawach wiec jak tylko nie bedzie wiedzial o testowaniu to bez problemu bedzie niespodzianka :)

wiola - tak naprawde wszystko zalezy kiedy masz owu. przy takich cyklach teoretycznie owu 13/14 dc -> faza lut 14 dni = cykl 27/28 dni. skoro test najlepiej robic 14 dni po owu to wcyhodzi wlasnie 27. lub 28. dc, czyli dzien spodziewanej @.
Generalnie zawsze jest to dzien spodziewanej @, chyba ze sie ma przesunieta owu i krotsza lub dluzsza niz 14 dni faze lutealna.

mamitka pewnie ze wiem :) ale nalezy mi sie wiem wiem, ale nie moglam wytrzymac, nadzieja ze jednak cos bedzie byla wieksza, ale to tez niewiedza, i czlowiek sie naczyta ze u niektorych juz duzo wczesniej i chce sie zalapac do tego grona :)

Firanki powiesiła ... uprasowała w pionie (taka funkcja, w nowym żelazku ) - chwalipięta :-D hihi

gumisia - testuj za 4 dni &&&&&&&&&&&, może za wczesnie testowałaś ...

mama - a no zleciało palisssie, zleciało ... a właśnie, wiesz może co tam u marcepanka ?

wiolka - no ja o mało się nie posikałam ( ze śmiechu ) jak przezcytałam o gratulacjach mamy hahhaahahah , dobre !!!

pokuś - witaj, wiesz co, może tak jak mamitos pisze, rzeczywiscie Twój organizm musi się przestawić , aha pisałaś coś
kiedyś o prowansji - znaczy się -to Ty pisałąś - czy coś mi się pokiełbasiło ... ???????

reklama
Cześć Moje Kochane Kobietki! W końcu udało mi sie do Was napisać. ja jeszcze nie czuję się najlepiej ale do pracy wrócić musiałam. Co najgorsze to rozchorowała mi się Natusia i mój mąż więc razem teraz siedzą w domku. Nie nadrobię Was więc nie wiem co u Was, jednak na pewno nie długo będzie wielkie testowanie więc trzymam kciuki za każdą z Was. Ja dostałam @ we wtorek późnym popołudniem więc bardzo się z niej cieszyłam, bo jak wiecie - brałam antybiotyk. Pozdrawiam Was serdecznie buziaki :*:*:*:*:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry