• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobra spadam, pocztałam o zdrowych parach starających sie nawet 9 lat o dziecko bez skutku, nazywają to chorobę bezpłodnością idiopatyczną ... czyli bezprzyczynową ;(
zmykam ... miłego dnia :)

reklama
lil : dzieki za kciuki :)
palemka : ty kochana nie wiesz, nie bylo cie akurat na bb, ale ja juz niestety nie jestem w ciazy, poronilam, takze kontynuje byt na staraczkach :) w sobote mam pierwsza wizyte u gina po poronieniu zobaczymy jak sprawy stoja

wiolka : kiedy testujesz? mama a ty? ja nie w temacie, pogubilam sie przez ta nieobecnosc!

PALEMKA- papa...czekam z Tobą na wyniki i wiesz ,ze bardzo Cie wspieram !!!!!!!

JOS- ja testuje 3 marca jak 2 marca @ nie przylezie....
mam nadzieje,ze po wizycie gin da Wam zielone światlo i bedziesz mogla po tej @ działać ..

mama jak niemialam wlasnych dzieci i ktos sie fascynowal ze dziecko robi kupke na nocnik albo macha roczka ... to wydawal mi sie smieszny ....a teraz ...kurde jak slysze jakies nowe slowo, albo mala zrobi nowa rzecz ... to poprostu sie rozplywam...moj skarb kochany.
witam nowe staraczki: just i aga. jeszcze nie zdarzylysmy sie poznac
just gratuluje ciazy i duzo zdrowka dla ciebie i maluszka zycze
palemko wszystkie jestesmy z toba...
jos do mnie @ powinna przyjsc 3 .03 i jak nie przyjdzie to 4 bede testowac

Ostatnia edycja:
WIOLA- bo uroki macierzyństwa poznaje sie na własnym dziecku i wtedy "niby nic" a cieszy jak dziecko zrobi-bo to dla nas mamusiek znaczy kolejny etap rozwoju naszego dziecka :))

czyli testujemy dzień po dniu :))
ja jestem 5 d.po owulacji jesli byla w środę:)
podbrzusze troche pobolewa..

szykuje sie po Domisia bo jest tak ślisko,ze znowu bede 30 na godzine jechać to akurat w 10 min zajadę :)

wracam za pół godzinki.

podlalam wlasnie kawiatki i śmigam :)
u nas słonko wyszlo wiec moze nie bedzie tak zle z mrozem... pomarzyć dobra rzecz :)))

MAMA: jak to możliwe, że w nocy mogłabym pracować na najwyższych obrotach, nie odczuwam potrzeby snu, ale rano mogłabym spać nawet do południa? :-) ciało człowieka to dziwna machina...
my już po śniadaniu, teraz pewnie poszukam sobie jakiegoś zajęcia, albo się poobijam... nuda tak w domu siedzieć, patrzeć jak wszyscy lecą do pracy, a ja zostaję i ten brak godnej lektury do przeczytania :-D to mnie dobija... a wtedy ma się za dużo czasu na myślenie, a myślenie nie jest mi potrzebne w tej chwili :-( wolałabym przechodzić ten błogosławiony stan do końca w spokoju i w ładzie, chociaż w samotności, a tu życie zaskakuje każdego dnia nowymi rewelacjami... :-(

czesc dziewczynki kochana dawno mnie tutaj nie bylo ,,przepraszam ale ostatnio zle ie czulam wiec nie mialam sil zabardzo zagladac tylko na wrzesniowkach ,,,co nowego nie mam szans was nadrobic poniewaz jest troche tych stron,,mama?jak ktora testuje?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry