• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil ogolnioe ja z Iwonka wychodze w taka pogode ... nie mowie ze na dlugo ale na kilka minut....jednak po chorobie nie wiem czy bym tak odrazu wyszla....moze lepiej jeszcze chwile poczekac

reklama
maty beth pytalam cie na clo juz czemu dopiero od sierpnia bedziesz stymulowana??? I co sie stalo ze w ogole bedziesz stymulowana???

A teraz pytanie do jakiejkolwiek staraczki, ktora sie zna na tym, bo chyba przejde niedlugo, po urlopie na dukana i tam jest wiele przepisow z mielonych platkow owsianych np, wiec moje pytanie jest takie czym je mielic??? Jak je mielic???? I czy mozna to pominac?? Bo np nalesniki czy jakies racuchy czy placki to musza byc z maki zrobione wiec jak to zrobic????

AMALFI- dziewczyny mieliły młynkiem do kawy :)) ja nie ma to nie mieliłam :))i najwazniejsze-to nie płatki owsiane tylko otręby owsiane i pszenne:)

LIL- w przedszkolu pytałam jak z taką pogodą to panie powiedziały ,ze wychodzą z dziećmi do -10 stopni jesli nie ma wiatru..tak wiec myśle ,ze jak dzis jest slonko to mozesz z nim na troche wyjść-20,30 min..na pewno Mu to dobrze zrobi:)

MARY- papaśki.

SERGI- no to jak działania były to test pojdzie w ruch czy czekasz do 35d.c.???

WIOLA- a Ty co tam z samopoczuciem ??mdłości masz -mówisz???

mama dzieki, kurde nie mam mlynka do kawy, chyba ze jakis stary w polsce zostal to wezme. Albo kupie najwyzej taki elektryczny widzialam u irlandki do ktorej chodze, ona ma, taki maly

witam sie i ja porannie

mama - Ty śpiochuuuu :):)

sergi - witaj, daty już Ci gratulowałam :):)

jos - czesc ciężaróko :)

wiolka - teściowa Cię otruć chciała???????? hahahahhha

mary - ja mam nadzieje, ze wiosn przyjdzie za miesiąc ... choc tempka na to wcale nie
wskazuje ;(
lil - u nas: -10 stopni

amalfi - witaj :)

ktoś chyba dziś miał testować .... ?

Byłam na badaniach - 4 hormony - 150 zł
musze jeszcze zrobic jakies omh z krwi - 150 zł
i dwa inne pomiędzy 2 a 3 dniem cyklu - 100 zł ..... za niedługo zbankrutuje, Pani co mi krew pobierała, śmiałą się, że pewnie jestem zdrowa, tylko partnera powinnam zmienić .... hahahaha a to dobre .... oczywsicie zaraz "staremu" powiedziałam

Mama no właśnie się zastanawiam nad tym testem ;-) Pikuś w tym, że dzisiaj już idę na nockę i w domu jestem nad ranem około 8:15, póżniej tak o 10:00 idę spać i wstaję o 18:30 ;-) bo kolejna nocka... Weekend zaczynam w czwartek rano (bo tylko 3 noce pracuje w tym tyg) więc test jak by co to najlepiej w piątek rano dopiero, bo na nockach oczywiście kawa, jedzenie i wc, więc hormon nawet jakby był to się nie "nazbiera" zbyt duże stężenie ;-) A przecież jak by co to w sobotę już @, więc sama nie wiem... :baffled:

PALEMKA- hahaha-no to Ci babka powiedziała:))
a kasy masakrycznie dużo na te badania!!nie dało sie skierowania od pani gin.załatwić??

a ja pospałam-choć dziś :))bo weekend był ciężki;/

AMALFI- no i taki mały młynek wystarczy :)
powodzenia na Dukanie:)
SERGII- jak Cie nie kusi to poczekaj do soboty :)) mnie do testowania nie trzeba zachęcac wiec ja "planuję" zatestować dzień po terminie @-termin ma na 2 marca wiec jak nie przyjdzie to 3 marca test :))
a Ty mozesz zrobić rano przed wyjsciem z pracy w piątek skoro z nocki schodzisz:)
a jak objawy są jakieś ??

Ostatnia edycja:
Cześć Palemko :* Dziękuję za życzonka, nie zdążyłam odpisać jeszcze ;-) Faktycznie te hormony to niesamowite pieniądze ściągają :szok: Ale pamiętaj - co byś nie inwestowała, inwestujesz w siebie ;-) :-D
Wiolka mdłości??? :-)

mama - odpisałam, ale na poprzedniej stronie jest ;-)

reklama
mama - no właśnie, nie da się , bo z NFZ - u nie robią hormonó, pozatym to prywatna klinika i prywatny lekarz, więc odpada ....

Powiem Wam szczerze, że to straszne nie móc poznac przyczyny ... straszne ... wolałabym miec za wysokoa prolaktynę albo progesteron, a tu kurta na watce wszystko w porządku ... jak znam życie, to te badania dzisiejsze też będą okej :wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry