• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JOS- no witaj kochana po wypoczynku:tak:
ja też mam ten problem ,ze potem długoooo zasypiam:baffled:
no to obie mamy pełnię 5 razy w miesiącu:sorry2:

MARY- witaj i również miłego dnia :)
a moje samopoczucie oki,jakoś do przodu-dziś sie nawet wyspałam ,nadal brakuje do ideału ,ale jest lepiej niż przez week.

RURKA- cześć-nie,dziś nikt nie testowal póki co ;-)

reklama
WIOLA- ja też mam w domku 23 stopnie,ale ja niestety wiem jak zimno bo o 7.40 zawoziłam dzieci do przedszkola...

mama ja mam ten komfort ze nie wychyle dzis nosa z domu.... no chyba ze do lidla bo dzis ptasie mleczko jest po 7.77... a ze ja je tak uwielbiam to.... ostatecznie z tego powodu moge wyjsc z domu

WIOLA- hahaha-no tak ,po słodkości to też bym poszła :))ale teraz u nas wychodzi slonko,to moze u Was też wyjdzie i nie bedzie sie tak czuło tego zimna :)

mama : no niestety ciezkie takie zycie jak czlowiek wiecznie niewyspany ale co zrobic... nie zmusimy sie do snu!!!

zazdroszcze wam tego 23 w domu, ja w naszym poprzednim mieszkaniu mialam 24 stopnie! w dzien w zimie w rekawku, na noc wrecz troche przykrecalam grzejnik
teraz mam.. 21! i zima sie wkutrzalam ze hej, teraz tak tego nie czuc, nie przeszkadza bo temp; na zewnatrz juz dochodzi w dzien pomalu do 12-14
ale w kwietniu beda wstawione okna plastki zeby w zimie znow nie ciagnelo!!!! inaczej bym sie wyniosla! nie wiem ile stopni wygramy tymi plastkimai w porownaniu do starych okien, ale nawet 1, to 22 bedzie juz ok, amoze i uda sie osiagnac 23 :))) pro-ssssssszzzzzeeee !!!! ;)

lil : do gina dopiero ide, w sobote. o ile @ nie zaskoczy, nie wiem wlasiwie kiedy przyjdzie teraz po poronieniu... :( wczoraj minely 2 tyg... czekam na rozwoj wydarzen poki co :)

Jos to trzymam mocno kciuki i czekam na relację! U mnie @ przyszła normalnie po tamtym wydarzeniu. Mam nadzieję, że u Ciebie też tak będzie! Ściskam!

Dziewczyny wychodzicie z dziećmi na dwór w taki mróz? Maciuś dostał od dziś zielone światełko na spacerki od pani doktor, ale taki mróz....Z kolei też jest dużo słońca.

OK, babeczki, teraz już będę się zbierać. Wysuszona, wytapetowana mogę iść do ludzi. :-D

Mama - super, że samopoczucie lepsze! Nadal ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! :-):-)

Jos - witaj! Ale fajnie, że już jesteś! :-)

Miłego dzioneczka wszystkim Wam, kochane! I dla Was: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mary ależ cieplutkie te Twoje kciuki! I takie zielone! A jak zimno u Was???

Lil - około -15 st. Ale to norma i nawet nie najzimniej. :-) Także nie ma co narzekać i trzeba się cieszyć, jak słonko wyjdzie. Wiosna za jakieś 2 miesiące przyjdzie! :-D:-D A kciuki zawsze za wszystkie babeczki trzymam! :-) Chyba ja będę najdłużej staraczką ze "starych" staraczek, skoro moje staranka przełożone do sierpnia... ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry