• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też witam się porannie, bo niedługo mnie nie będzie bo gnam z córką do dentysty a potem nie będę miała lapka dopiero wieczorkiem. Trzymam & za testujące i pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie:*

reklama
jestem poniedziłkowo:tak::-)

wiecie co-jak wczoraj sie z Wami pożegnałam ,poszlam jeść ,potem kąpiel i po 18.00 poszlam spać:szok::-p
już dłużej nie mogłam ze zmęczenia ...i spałam do dziś do 7.16:-D
w nocy mialam jakiegoś koszmara wiec sie na chwilę przebudziłam ale szybko zasnelam-dzis jestem wyspana:tak:

dzieci w przedszkolu ,ja po śniadanku,zaraz sie biorę za odkurzanie..

potem kawa i murzynek bo jeszcze mam 1/3 blachy:-p

POK- ja to przerabiałam na hormonach wiec wiem o co kaman:baffled::baffled:współczuję:sorry2:
i również milego dnia :))
LAZUROWE- witamy w Pl:tak:
MLODA- papa:)
PALEMKA- ale masz przepis na naleśniczki-hoho-ja do masy naleśnikowej dodaję troche proszku do pieczenia i tarkuję na wiórki jabłko i sypię cynamon i smażę racuszki i podaję z cukrem pudrem:tak:

AGAPA- powodzenia u dentysty..

witam wszystkie w ten mrożny dzień-u nas rano bylo -17:szok:szlag z tą zimą -a juz chcialam w tamtym tyg.zmieniac opony na letnie(bo mam alufelgi:-D:-D:-D) a tu znowu mróz i napadało śniegu:baffled:

Cześć Krzysiu :-)

A no nie było mnie i właściwie teraz też wpadłam tylko na chwilkę, bom ciekawa, co u Was?... :-)

U mnie do przodu, już lepiej niż ostatnio :tak: Ustaliliśmy z G. datę ślubu i zaklepaliśmy WRESZCIE termin u księdza - 2 czerwca 2012 o 15:00 zmieniam stan cywilny! :-D
Stąd też między innymi nie staramy się o Szkrabka, bo z brzuszkiem albo tuż po porodzie bym nie chciała :zawstydzona/y: Ale zaraz po ślubie wracamy do "tematu" ;-) Cieszę się, że już ta decyzja podjęta i że etrmin zarezerwowany, bo wcześniej wszystko było takie 'rozlazłe', a ja potrzebuję konkretów no i dzięki Bogu już go mam, hehe :rofl2:

A teraz jestem jeszcze przed @ która powinna być niedługo, bo w sobotę najpóźniej :happy: tylko tempka płata figla, bo wysoka na 36,96! :rofl2: a w tym cyklu jeszcze nie zabezpieczaliśmy się, więc - kto wie... ;-)

Wpadłam życzyć miłego dnia.

Idę dziś na rozmową do mojej przyszłej szefowej trzymajcie kciuki.

Oznaczam tez dziś progesteron dowiem się czy była owulka.

Lecę będę późnym wieczorkiem;(

WIOLA- cześć i czolem-u Was też tak zimnoooooooooo??
SEGRII- no to git ,ze już za troche ponad rok bedziesz pani żona :)))świetnie-gratki kolejnego kroku :))

no a na @ czekasz czy działania byly i jest nadzieja na dzidzi ???

EWULA- leć kochana i daj znac wieczorkiem co z wynikami :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry