• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama u nas rano jak M do pracy wstawal bylo -20:szok:normalnie masakra . a teraz jest -13 ale nie wiem czy tak do konca termometr jest teraz miarodajny bo slonko na niego swieci...
dzialo sie cos ciekawego w weekend.... bo chyba nie dam rady wszystkiego doczytac....
sergi gratulacje.... zobaczysz ten rok zleci jak z bicza strzelil.....
a ja dzis nie bardzo sie czuje.... jajaniki mnie bola.... brzuch tez, w ogole mam taki jakis twardy i mdli mnie.... bylam wczoraj u tesciowej na podwieczorku ....otruc mnie moze chciala co?:-p

reklama
Mama były, były :tak: to był ostatni cykl bez zabezpieczeń... Ale też taki, w którym nie było stresu, liczenia dni, mierzenia temperatury ani - babyboom ;-) Odseparowałam się od wszystkiego i bardzo pomogło. Do łóżka szłam się przytulać, a nie 'rozmnażać' i nie myślałam podczas akcji o tym, że to po to, żeby było dziecko. Zapisywałam na kartce tylko daty kiedy były przytulanki (w razie czego) no i teraz jak je wklepałam na wykresie, to się okazało, że ja mam dzisiaj 30dc, a @ zawsze była 32 dnia. Ostatnio sie chyba cykl wydłużył, bo była dopiero na 35 dzień rano. Więc obstawiam, że w sobotę będzie najpóźniej. Albo i nie :rofl2:

Wiolka
- cześć Kochana! :-) Co słychać?... :-)

Ostatnia edycja:
Hej Serg!!!! Dłuuuuuuuuugo Cię nie było :))))))))) Super, że masz taki dobry nastrój! Trzymam kciuki, żeby tam jakaś fasolka była no i gratuluję ustalenia daty ślubu!!!!!!!!!!!! SUPER!!!!

Wioluś hejka kochana!!!!

Mamuś no widzisz jaka to radość jak się człowiek wyśpi! Super! Mi dziś Maciuś nie dał spać od 4 i ja z kolei mam z tego powodu troszkę płaczliwy nastrój. Się zmienia na tym BB :)

Rureczko ja mam wizytę 3 marca....A przez to niewyspanie powiedziałam sobie, że nic mnie nie wytrąci z równowagi - przyjmę wszystko z pokorą i pójdę się najwyżej porządnie wyspać!

Zaczyna się jakieś testowanie?? Bo ja wciąż trzymam kciuki i nie puszczam!

serge a u nas w koncu M sie zdecydowal na drugiego maluszka.... no i czekamy do 3.03 zeby wiedziec czy sie udalo.
o kurdecze a co jak wam sie udalo?tez bylo byy fajnie no nie?
witaj lil:-)
my mielismy nieprzespana noc z soboty na niedziele

Hej wszystkim!

Zmykam zaraz do pracy, więc szybko lecę się suszyć i na autobus. Kurcze, jeszcze tylko ten tydzień taki zakręcony - stara praca plus nowa... :eek: Ale spoko, dam radę, potem już będzie tylko nowa! :tak: A wczoraj jak zwykle usnęłam na kanapie... :-D

Ewula - kochana, kciuki za rozmowę i za wynik badania!!! :-):-):-) Miłego dnia!

Mamuś - witaj!!! Jak u Ciebie samopoczucie? :-)

Sergeevna - heloł!!! Fajnie, ze wleciałaś! Milusiego dnia!!! I przepraszam, że jestem taka nieuchwytna, od 1 marca już wszystko mam nadzieje będzie poukładane z obiema pracami, więc oooooobym miała więcej czasu!!!

Wiolka - hej! Kurczę, to i u Was tak zimno! U mnie od dłuższego czasu max. -15 st. Ale nizej nie schodzi! ;-)

Agapa - trzymaj się cieplutko!

Lil, Rurka - hej babeczki!

Pozdrawiam wszystkie babeczki!!! Zmykam się suszyć i może uda mi się wlecieć z pracy po 16, jak już będę sama na zmianie.;-):-)

CZESC WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
wrocilismy, dzis powot do codziennosci, domowego rytmu i organizacje... ciezko hehe ;)
ale ciesze sie ze juz jestesmy w domu i na BB :)
przejrzalam stronki BARDZO szybko i "skokowo"

mama : ja mam wieczne problemy ze spaniem... tez 3 dni temu myslalam ze pelnia, tylko ze od 3 dni robie co noc przerwe i to roznie nawet od oK. 2 do 6 wiec wiem co czujesz..; znam to LEPIEJ niz BARDZO DOBRZE niestety... u mnie pelnia 5 razy w miesiacu albo wiecej ;)
dzis nie spalam od ok. 4 do 6 a ledwo usnelam i o 6h15 obudzil mnie wstajacy do pracy F. nie mowie jak rzucam jadem... mi niestety zawsze potrzeba duzo czasu by znow zasnac :(

palemka : hej, fajnie ze jestes :)

witam tez nowe straczki :)

serg : hej! gratuluje slubu !!!!!! no i zycze by @ jednak nie przyszla! wiesz do czerwca po porodzie to by bylo jeszcze duzo czasu! jak dla mnie w sam raz :))))

czy byly pod moja nieobecnosc jakies wielkie NOWINKI ???? :)

wiolka : Hej! - 20???? zart? u nas zimno ale nie tak! na plusie mimo wszystko, a wczoraj mialam jeszcze +18 :(((((

Jestem-rozmawiałam z kumpelą:)
LIL- witaj kochana

WIOLKA- no ziąb jak smok -brrr

SERGII- no to &&&&&&&&& nie zaszkodzi potrzymać :)

Ostatnia edycja:
reklama
jos to daj mi troche tego ciepelka....naszczescie M wychodzac do pracy tak podkrecil tem na piecu ze w domu mam 23 i nawet nie czuje ze tak zimno za oknem

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry