• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PALMA: coś mi tu nie działa z tymi suwaczkami... ehh człowiek myśli, że już szczyt technologii ogarnął ;D
w miesiącu jestem szóstym, tzn to początek szóstego :-D ale z dzidzią wiemy o sobie od miesiąca, bo typowych objawów nie było, to moja pierwsza ciąża, zresztą historia mojej ciąży, to jest long, long story ;-) może w przypływie złych emocji wyleję Wam tu kiedyś się moje drogie Panie :-)
powróciłam z krótkiego, aczkolwiek mroźnego spaceru i chyba czas na jakąś kolację ;-)

reklama
Hej Lazurowe jak tam Twoje samopoczucie?

Just_boogie - po prostu złe kodowanie wybrałaś - jak tworzysz suwaczek to masz potem kilka opcji - musisz wstawić ten kod forumowy a nie na stronki. Spróbuj wybrać tę drugą opcję.

boogie - sliczny suwaczek :)

mloda - pisałam juz wczesniej, ale Cię nie było, a więc jutro mam badanka hormonów :)

dziewuch ide spać, mąż krzyczy !!!!!!!!!!!!

dzięki dziewczyny za pomoc :-)
miło mi tak ogólnie Was wszystkie poznać :-) sądzę, że w dobre miejsce trafiłam, wspieracie się i jesteście ze sobą w trudnych chwilach.

BOOGIE Twoj suwaczek jest ok. Szczyt technologiczny osiagniety :-) Kazda z nas ma swoja historie. Jesli czujesz, ze bedzie to dla Ciebie dobre, to opowiedz nam o swojej. Po to jestesmy. :-) Sluchamy, radzimy, pocieszamy, kibicujemy, cieszymy sie razem :-) Ja probowalam na lipcowkach pisac i na innych watkach, ale czuje, ze tu jest moje miejsce i tu mi najlepiej.
.... ale zabrzmialo... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Palemka to dobrej nocki! Ja też zmykam! Czas na tv wieczorne.
b045.gif

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry