• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just boogie - u góry po prawej masz ustawienia(wchodzisz w to ), następnie po lewej mniej więcej na środku masz edytuj sygnaturę (wchodzisz w to ) i tam w ramke wklejasz swój suwczek.
Qrde zrobiłaś mi smaka na budyn - i co teraz ? ja nie mam budyniaaaaaaaaaa :eek:

lil - danke !!!

reklama
Palemka
h070.gif

PALMA: tnx :-)
a co do budynia, to zakup większej ilości takich kiślów i budyniów okazał się w moim przypadku zbawienny ;-) polecam!!! :-)

lil - Robisz tak : na patelnię (koniecznie z masełkiem) kładziesz pokrojone w płaskie plastreki jabłuszka, na to sypiesz cukier, na to lejesz ciasto naleśnikowe.
Jak się zarumieni pod spodem, to obracasz na pokrywce (znaczy sie przkładasz) bo inaczej się rozwali ... obsmażasz z drugiej strony ... i smacznego !!!

A no i na sam koniec sypiesz cynamonaaaa !!!

Ostatnia edycja:
PALMA: ;-) to był chwyt poniżej pasa heheh, ale ja ostatnio zrobiłam ryż z jabłuszkiem i cynamonem i śmietaną :-D chodziło to za mną przez cały tydzień i wreszcie się udało :-D jasne, że piszę się na takie placuszki :D wszystko o domowym sposobem zrobione, a jeszcze w wykonaniu mamy jest dla mnie boskim nektarem :-D

palemka to ja wymienie indyka na te placuszki z jabłuszkiem:-) co ty na to?

idziemy z S do kina wpadne później:-)

boogie, ewula - za pozno, juz pożarłam hahahhahaha !!!

Boogie - zamiast Twego suwaczka widzę tylko adres strony,albo ci cos zle powiedziałam, albo moze chwilke musi potrwac , zanim się pojawi ... A więc pytanie brzmi : w którym miesiacu jesteś skarbie ?

lil - smażysz ?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry