• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem na chwile..
ja znowu tak jak wczoraj obudzilam sie po 2 w nocy i do teraz nie zasnęłam-cholerka jestem juz taka zmęczona:confused2::confused2::-(
nie wiem co jest tego przyczyną...myślałam ,ze jest pelnia bo czasem tak mam na pelnie ,ale nie jest...

jakie to okropne -wszyscy śpią a ja sie rzucam z boku na bok i lipaaaa:wściekła/y:

ZIZI- tak bardzo mi przykro.....tulę Cię mocno.. a czy Ty kochana bylaś ostatnio u gina??bo jak Ci sie cykl skrócil to może nie bylo owu???

POK- jak imprezka??

EWULA- ja witam Cie dziś bo wczoraj jednak o 18.20 przyjechała kumpelą i była do 21 prawie..będzie miała synka ,ale imienia jeszcze nie mają-rodzi na początku czerwca..

pózniej już nie odpalałam kompa..

miłej niedzieli babki :)

ja mam wodnisty śluz i boli mnie podbrzusze...

Ja tak miałam ze snem w nocy jak byłam w ciąży, godz. 3.00 i koniec spania za to w dzień mogłam spać do bólu.

Ja też liczę do miliona:-)

Dziewczynki, teraz może się zdażyć tak że przez kilka dni mnie tu nie będzie albo b. mało (ale nie koniecznie) Zmarła męża babcia i będziemy mieć pewnie małe zamieszanie więc z góry przepraszam

sol wysłałam na pw

jakoś tak dziwnie się czuję. Bo jesli jestem w ciąży to tak jakoś... nie wiem sama ale może babcia oddała swoje życie dla naszego skarba. Głupoty piszę , no nie???
Ale ja nie wiem czy jestem w ciąży...ach

reklama
jak to dobrze, że w bezsenności nie jestem sama :-) ja mogę trybem sowy żyć, do 2-3 brak spania, a dzisiaj spanie do 11 :-)

AGAPA: nie wiem jak do takich rzeczy podchodzisz, ale starzy ludzie zawsze powtarzają, że na miejsce starego życia nowe życie przychodzi, taka boska wymiana... ja też się martwię, bo moja ukochana babcia ma już 86 lat, niedawno skończyła... sędziwy wiek i jeszcze straszne zapalenie płuc się jej przytrafiło, sama mi powiedziała, że chciałaby już umrzeć :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj dziewczynki ja uciekam od was na dzis chyba, moze wieczorem wpadne bo sie fatalnie czuje, niedobrze mi i w glowie mi sie tak kreci ze ledwo siedze, ide sie polozyc
jak ktoras cos wie o aquolinie to piszcie pozniej nadrobie
buziole:*

just_boogie duzo zdrówka dla babci życzę.
ja jutro testuje chyba ze @ przyjdzie wczesniej :( trzymajcie dziewczyny kciuki ...
objawow ciazowych brak ale i tych na @ tez brak wiec moze jest to dobry znak ...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry